Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos a haragom? (Bővebben lent)

Jogos a haragom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
21 éves láy vagyok, tavaly érettségiztem. Tudni kell, hogy apám és édesanyám 4 éves koromban elválltak. Ezután egy ideig kéthetente, vasárnap voltam apál reggel 8-tól délután 4-ig, tovább nem lehetett, nem engedte. A gyerektartást is csak hébe-hóba fizette. Meg volt vele beszélve, hogy augusztusban hamarabb utalja, mert mentem volna suliba beiratkozni, és egy elég nagy összeget kellett volna kifizetni. Ő el is utalta. A probléma ott kezdődik, hogy nem az én számlámra, hanem anyáméra. Direkt. Anyám pedig fogta, és elköltötte... Így a suliba se tudtam beiratkozni, mert egy nap alatt kellett volna előkerítenem az összeget. Jogosan haragszom még mindig rájuk?
2013. jún. 20. 14:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
7. vagyok. Ja, már értem, csak közben elment már a hozzászólásom. Mekkora összegről van szó? Nincs rá esély hogy anyukád megadja, csak még most spórolja össze esetleg? Apukád tudja, hogy anyukád elköltötte magára a pénzt?
2013. jún. 20. 14:27
 12/19 A kérdező kommentje:
Már úgymond 'mindegy', ugyanis kiestem a korhatárból, háromszoros összeget kellene fizetni, ami aztán tuti, nem jönne össze. Nemsokára indul egy ingyenes tanfolyamom. Csak rossz átni, hogy minden volt osztálytársam tanul, én meg emiatt elcs*sztem tavaly a lehetőségemet.
2013. jún. 20. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Ideje munkát keresni.
2013. jún. 20. 14:33
 14/19 anonim ***** válasza:
34%
Ha ilyen szüleim lennének, biztosan elhúztam volna már és nem is akarnám látni őket.
2013. jún. 20. 14:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Keresek munkát, de NINCS. Sima érettségivel nincs. Épp ezért lesz tanfolyam.......
2013. jún. 20. 14:40
 16/19 anonim ***** válasza:
45%

Hát nem éppen a szeretet mintapéldányai a szüleid, de azért a rágódás helyett te is kezdhettél volna magaddal valamit az elmúlt 10 hónapban.

Egy suli nem jött össze, van helyette másik 1000.

Meg egyáltalán ha jótanuló lettél volna és tényleg érdekelne a tanulás, akkor mehettél volna egyetemre. Aminek a tandíját állhattad volna diákhitelből pl...

2013. jún. 20. 14:44
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok/akartam se diákhitelt, se semmilyen más hitelt. Nem így szeretném kezdeni a felnőtt életemet...
2013. jún. 20. 14:46
 18/19 anonim ***** válasza:
18%
Ez mondjuk igaz, vagy mehettél volna főiskolára felsőfokú szakképzésre is még államira is. Én is dh-ból csináltam végig most a fősulit, nem a legjobb, de jobb, mint a semmi. De még most is megteheted.
2013. jún. 20. 14:47
 19/19 anonim ***** válasza:
30%
Nem akarsz hitelt, de elvárod, hogy apád 21 évesen még GYEREKtartást fizessen? 18 éves korom óta dolgozom, és már én rakok a szüleim zsebébe. Érettségivel elmentem dolgozni, és megcsináltam közben főiskolát. Ne nyafogj, hanem keress bármilyen normális munkát, és fizesd magadnak a tanulmányaid (is).
2013. jún. 20. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!