Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos a haragom? (Bővebben lent)

Jogos a haragom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
21 éves láy vagyok, tavaly érettségiztem. Tudni kell, hogy apám és édesanyám 4 éves koromban elválltak. Ezután egy ideig kéthetente, vasárnap voltam apál reggel 8-tól délután 4-ig, tovább nem lehetett, nem engedte. A gyerektartást is csak hébe-hóba fizette. Meg volt vele beszélve, hogy augusztusban hamarabb utalja, mert mentem volna suliba beiratkozni, és egy elég nagy összeget kellett volna kifizetni. Ő el is utalta. A probléma ott kezdődik, hogy nem az én számlámra, hanem anyáméra. Direkt. Anyám pedig fogta, és elköltötte... Így a suliba se tudtam beiratkozni, mert egy nap alatt kellett volna előkerítenem az összeget. Jogosan haragszom még mindig rájuk?
2013. jún. 20. 14:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Igen, én is megharagudtam volna rájuk.
2013. jún. 20. 14:07
 2/19 anonim ***** válasza:
8%
Nem,
2013. jún. 20. 14:07
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Anyád mindenképpen hibás, ha elköltötte a pénzed, apád is, ha tényleg direkt utalta anyádnak. Jogos a haragod, mert így jól kiszúrtak veled.
2013. jún. 20. 14:08
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

Anyukád igen felelőtlen, hogy az iskolai pénzedet költi el, bár azért nem mindegy mire költötte, mert ha ételre akkor nem igen haragudhatsz rá.

Apukádra viszont nem igen értem miért haragszol, megkérted, elutalta.

Egyébként mikori történet ez, hogy most ezen rágódsz és miről jutott eszedbe???

2013. jún. 20. 14:09
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
De hogyhogy apád direkt utalta anyádnak? Mármint tudta, hogy ő majd elkölti és ezért direkt nem neked utalta? Én is haragudnék amúgy. Anyád tudta mire kell az a pénz?
2013. jún. 20. 14:16
 6/19 A kérdező kommentje:
Tavaly történt, de azóta is ezen rágódok... Apám tudta, hogy ha nem nekem utalja, akkor soha nem kapom kézhez azt a pénzt. Édesanyám hajfestékre, ruhákra költötte, magára.
2013. jún. 20. 14:19
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Június van. Már utalta az augusztusit? Anyukádnak biztosan súlyos anyagi gondjai voltak, ha hozzányúlt, lehet már a villanyt vagy gázt kapcsolták volna ki nálatok,csak te nem tudsz róla. Majd megadja nem sokára, amint össze tudja szedni. Nem hinném hogy ruhára, meg tűsarkúra költötte.
2013. jún. 20. 14:22
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
De ez miért volt jó apádnak?
2013. jún. 20. 14:23
 9/19 A kérdező kommentje:
Tavalyi esetről van szó, csak azóta se tudok ettől a gondolattól szabadulni
2013. jún. 20. 14:24
 10/19 A kérdező kommentje:
Mert gyűlöl. Nem tetszett neki, hogy pár éve megmondtam neki valamiben az igazat.
2013. jún. 20. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!