Mi volt az, amivel először igazán összetűzésbe kerültél a szülőkkel?
Nekem idáig a maximum az volt, hogy kimaradtam, ami annyit jelent nálunk, hogy nem voltam otthon este 9-re (alvásra készen).
Lassan betöltöm a 22. életévemet (lány vagyok, egyke) és bátorságot akarok gyűjteni, hogy végre valahogy ki tudjak lépni a szorításukból.. (ha értitek mire gondolok).
Semmikor,mert mindíg nekik van igazuk ha akarom hanem.
12/l
mondjuk te már felnőtt vagy lehet téged már megértenének ha leülnél velül megbeszélni hogy több szabadságot szeretnél:)
Hat ez eleg durva,nem 10 eves vagy,en 9 -ig a 7 eves fiamnak is engedem,hogy a szomszedban jatszon hetvegen.Allj ki magadert,amig te gyerekkent viselkededsz,es elfogadod ezt,addig egyertelmu,hogy ok sem engednek a szabalyokbol.En 16 evesen estem tul az ilyen jellegu vitakon,pedig anyukam tanitono,es eleg szigoru is volt.
Latszik,hogy egyaltalan nem vagy onallo,pedig mar ideje lenne.Igazabol csak rajtad mulik,mikor akarsz felnoni,ezen nincs mit magyarazni.
Az utolsó egy évemet otthon az apámmal kellett kettesben leélnem, mert anyu elvált tőle és lelépett, megszökött tőle.
Abban az egy évben lett neki egy élettársa, akinek sokt köszönhetek mert mindig kiállt mellettem, és sokszor falazott is. Apám teljesen bekergült és azt követelte hogy szakítsak a barátommal, akivel akkor már 2 éve voltunk együtt. Állandóan ivott, terrorizált, mindenért beszólt, stb, inkább nem is részletezem mert fájnak ezek a dolgok nekem. Végül, az élettársa ugyanúgy titokban lelépett, én segítettem neki. Két hétig bírtam utána egyesegyedül az apámmal, egyszer az iskolából hazajöttem és megtépett, fojtogatott. Aznap éjjel pakoltam össze, hajnali négykor meg leléptem. 18 éves voltam akkor. A barátomhoz költöztem. Anyával tartom a kapcsolatot, az apámmal meg nem. Egy év telt el azóta. Hidd el tudom min mész keresztül, kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!