Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Anyukámék azt hiszik hogy barátnőm van és hozzá járok fel egy bizonyos városba..2 hónapja viszont el jött az idő mikor már kételkednek benne viszont igy elveszítem a barátomat mit csináljak?

2013. jún. 16. 18:50
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
100%

A pedofília egy mentális aberráció azaz betegség, míg a homoszexualitás egy genetikailag előre kódolt hajlam. Egyikről sem tehet az illető akit érint, de amíg a pedofília a betegség mivolta miatt egy kezelhető jelenség. Addig a melegség egy, az evolúció során létrejött genetikai változás.

Egy 2 diplomás meleg férfi ;)

2013. jún. 16. 20:13
 12/29 anonim ***** válasza:
Szép volt 39-es!
2013. jún. 16. 20:13
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Azta.. mennyi válasz törölve lett! De meg is érdemelték a "nem megfelelő" tartalom miatt!
2013. jún. 16. 20:25
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
minden jóérzésű embert beleértve a kérdezőt bátorítok, hogy a sértő és tapló válaszokat jelentse jobb alsó sarokban levő kis fehér-piros gombbal ^^
2013. jún. 16. 20:27
 15/29 anonim válasza:
93%

sziasztok!

Nehéz jó választ adni a kérdésedre. Nemtudom hány éves vagy. Én is meleg vagyok(19),viszont úgy tervezem egy ideig vagy talán sose mondom el a szüleimnek.

Az előző ronda megjegyzések írójának pedig üzenném, hogy

vannak bu*zik és vannak melegek a kettő elég más.

a *uzi(f*g) aki nőiesen riszálja magát mindenki előtt, tudatva másokkal, h én bu*zi vagyok

a meleg(gay) viszont csak egy számára normális kapcsolatra vágyik egy férfivel

MAgyarországon nagyon sok atrocitás éri a melegeket, főként a bu*zik (riszálós magamutogatók miatt)

A melegfelvonulással én sem értek egyet, viszon nem értem mért ne fogadhatna két férfi gyereket örökbe. Orvosilag bizonyított tény, hogy aki meleg az úgy születik, nem pedig meleggé válik. Ez az amit sokan nem tudnak (vagy csak nem akarnak tudomást venni róla).

Idővel elkéne mondanod a szüleidnek, tudom, hogy ez nagyon nehéz dolog.

2013. jún. 16. 22:13
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Mondd meg nekik, hogy követed a mai trendet, és ezt még helyesnek is hiszed.

Érvelj, hiszen olyan nagymenők szoktatok lenni a felvonuláson, különböző hisztéria keltések során. Állítólag értelmesek, intelligensek, sőt büszkék vagytok, hát rajta, győzd meg a szüleidet, hogy ez nem csak propaganda, hanem a valóság is!

2013. jún. 17. 20:00
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Elég nehéz dolog, de egyenesen mond meg nekik ezen nincs mit sz@rozni... Bár arra készülj fel hiába a szüleid hiába szeretnek nagyon lehet NAGYON nem fognak neki örülni és bizonyos (normális) embereknek ez nagy csapás lehet, ha kiderül, hogy a gyerekük b*zi én nem is tudom mit tennék, de semmi jót...
2013. jún. 17. 21:43
 18/29 anonim ***** válasza:

Idemásolom, amit hasonló kérdésnél már válaszoltam:

Erre nagyon nehéz és nagy felelősség konkrét választ adni. Nagy kérdés milyen a szüleid hozzáállása a mássághoz. Mennyire vallásosak, esetleg konzervatívak. Gondolom már valamilyen formában előjött köztetek a téma, tudod, hogyan viszonyulnak hozzá. Az sem mindegy, te mennyire vagy önálló. Láttam én már olyat, hogy kidobták emiatt a lányukat. Lehet, hogy nálatok nem ilyen durva a helyzet, de jó mindenre felkészülni. Nem attól függ mikor mondhatod el, hogy mennyire komoly és mióta tart a kapcsolatod, hanem, hogy te mennyire vagy felkészülve. Egyrészt arra, hogy ha nehezen emésztik meg a szüleid, kibírd a reakcióikat. Másrészt arra, hogy esetleg ki is tagadhatnak emiatt. Az is előfordulhat, hogy a párodat fogják hibáztatni - azt gondolják ő ,rontott' meg. Reménykednek benne, hogy egymásra untok, és akkor majd újra ,normális' leszel. Mert van ilyen szülő is.

Szóval gondolj át mindent, alaposan fel kell erre készülni.

Ajánlom pl ezt a filmet:

http://www.youtube.com/watch?v=I66TK-cFx4c

2013. jún. 17. 23:59
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az előző kommentemből rád nem vonatkozik a kapcsolatot taglaló rész - bár ki tudja. A kérdésedből szinte semmi nem derül ki rólad. Pedig nagyon sok mindentől függ, érdemese-e felvállalnod, és hogyan. Érdekes, hogy ennyien biztatnak: egyszerűen állj oda és mondd el. Még azt is írják, hogy szorítanak neked, de vajon hányan fogadnak be, ha mondjuk emiatt az utcára kerülsz? Hányan kötözik be az esetleges testi vagy lelki sebeidet? Mert bármi előfordulhat, hisz nem tudni semmit a körülményeidről a szüleidről.
2013. jún. 18. 00:03
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A válasz nagyban függ attól, hány éves vagy, mennyire vagy független a szüleidtől. Milyen a szüleid hozzáállása a melegséghez.
2013. jún. 18. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!