Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az imádott, drága, cuki pofa...

Az imádott, drága, cuki pofa anyukám állandóan velem ordít, meg engem bánt meg, mert MELEG VAN?

Figyelt kérdés
Mindannyian szenvedünk és betegek vagyunk a hőségtől, az egész család, ezért lehet, még egy légkondira is benevezünk a rossz anyagi helyzetünk ellenére, mert ezt már nem bírjuk tovább. De a drága édesanyám ellen én nem követtem el semmit, semmi rosszat nem mondtam, mégis mindig mindenért velem veszekszik!!!! Hülyét kapok, el szeretnék menni itthonról valahova, de nem tudok, mert kint meg MELEG VAN és rosszul vagyok tőle. Ha kilépek a házból, már fáj a fejem és hányingerem van! És tudom, hogy a hőség miatt ingerlékeny, én is az vagyok, de attól még nem másokon kéne levezetni!!!!!!!!! Micsinájjak? Megőrülök már. Mikor lesz már vége ennek a napnak?:(
2013. jún. 16. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Hát nappal húzzátok be az ablakot, spalettát, redőnyt, sötétítőfüggönyt vagy ami van, és csak éjjel nyissátok ki. Akkor nem jön be annyira a meleg.

Nálunk most a lakásban 27 fok van, kint kb 35.

Vagy fogj egy lavor vizet, dobáld tele jéggel (vizespalackokkal lefagyasztva), aztán tegyél mellé egy ventillátort és fújasd a vizet vele.

1 fokkal hidegebb lesz tőle a lakásban.

Ültesd le a mamit a ventillátor elé, aztán örömködjön.

2013. jún. 16. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Ahogy édesapám mindig mondja ha nyafogok a meleg miatt :"Tűrőképesség. Neked is van." Ennyi ki kell bírni, nem belehalni. Elmondhatod anyukádnak is.
2013. jún. 16. 17:04
 13/14 A kérdező kommentje:
A lavoroson kívül minden meg van, teljesen sötét a szobám, mégis meleg van. Lemennék én is vízpart mellé és le is fogok! Ezer éve nem strandoltam, de idén ez nem fog kimaradni! Amúgy meg most esni fog az eső, be van borulva és ilyenkor minden happpppppyyyyyyyyyyyyy:)
2013. jún. 16. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Zuhanyozz le hideg vízzel+jégkrém, és igyál sok hideg vizet. Ezekkel, főleg a hideg zuhannyal kibírod pár óráig, aztán mehet előről :D
2013. jún. 16. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!