Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz, ha 30 alatt...

Szerintetek gáz, ha 30 alatt nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

Kicsit hülyén van megfogalmazva, bocsi. szóval gáznak nem gáz,mindenki akkor vállal gyereket amikor akar, de annyira csodálkozva meg lenézve néztek rám a barátnőim, mikor erről beszéltünk és mondtam. de én még úgymond élni szeretnék előtte, ők meg inkább amelett vannak, hogy inkább fiatal csinos anyukák lesznek (persze 30 felett is lehet valaki csinos, de így értelem szerűen tovább tart :D). Meg még ugye ki tudja mit hoz a sors. Szerintetek baj, ha így gondolom?

18 évesek vagyunk.

2013. jún. 16. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed, egyáltalán nem gáz. A lényeg, hogy majd a leendő pároddal hasonlóan gondolkozzatok erről. Én 34 éves vagyok, már rég túl az esküvőn, boldog házasságban élek és sem a férjem, sem én nem akarunk gyereket. Van, aki meg 20 éves sincs és már él-hal azért, hogy anyuka lehessen. Ki így érez, ki úgy.
2013. jún. 16. 14:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmmel gyszer erről beszélgettünk, ő azt mondta, hogy: "inkább most akarok élni, szórakozni, mint nyugdíjas koromban" :D Szerintem semmi gáz nincs benne, manapság amúgy is ez egyre inkább tolódik ki. :) Én sem akarok 30 éves korom előtt gyereket, pedig már 25 vagyok..:D (igaz, sulizom még:)
2013. jún. 16. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
34 évesen szültem, most 35 vagyok 13 hónapos a gyerek. Egyetem, munka stb. nekem most fért bele, nem akartam egyetemista anyuka lenni meg ha elkezd dolgozni valahol az ember akkor fél év után nem mehet el szülni mert akkor tuti nem veszik vissza. Szerintem nem késtél le semmiről sem.
2013. jún. 16. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

én is pont így gondolkodom. a fiatalon anyává válásnak eddig inkább csak az árnyoldalait láttam eddig. mind a gyerek, mind a szülő részéről.

engem marhára hidegen hagy hogy fiatalon és csinosan legyek anya :P sokkal fontosabb, h érzelmileg, értelmileg érett legyek rá, tapasztaljak egyet s mást a világból, hogy ezeket később át tudjam adni a gyermekemnek.

a másik, h illik megalapozni előbb a saját életünket, hogy később legyen rá erőnk és lehetőségünk, h a gyerekünkét alapozzuk meg.

akkor szülj, amikor úgy érzed, h felkészültél rá.

2013. jún. 16. 22:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy 25 év alatt szüljek, persze mindenkinek más a véleménye. Nekem a 30 már túl késő, és igazából én nem is vagyok az az elmenős-bulizós típus, tehát ki sem élném magam amúgy sem igazán. (Néha egy-egy rock-koncerten feltűnök, de ennyi, évente kétszer-háromszor azt gyerek mellett is lehet).

Bár nekem az már túl késő, valaki ekkor "érik" meg annyira, és egyáltalán ekkor éli ki magát, ekkor vágyik a család bővítésére, szerintem egyáltalán nem gáz. (:

18/L

2013. jún. 17. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!