Szerintetek gáz, ha 30 alatt nem akarok gyereket?
Kicsit hülyén van megfogalmazva, bocsi. szóval gáznak nem gáz,mindenki akkor vállal gyereket amikor akar, de annyira csodálkozva meg lenézve néztek rám a barátnőim, mikor erről beszéltünk és mondtam. de én még úgymond élni szeretnék előtte, ők meg inkább amelett vannak, hogy inkább fiatal csinos anyukák lesznek (persze 30 felett is lehet valaki csinos, de így értelem szerűen tovább tart :D). Meg még ugye ki tudja mit hoz a sors. Szerintetek baj, ha így gondolom?
18 évesek vagyunk.
én is pont így gondolkodom. a fiatalon anyává válásnak eddig inkább csak az árnyoldalait láttam eddig. mind a gyerek, mind a szülő részéről.
engem marhára hidegen hagy hogy fiatalon és csinosan legyek anya :P sokkal fontosabb, h érzelmileg, értelmileg érett legyek rá, tapasztaljak egyet s mást a világból, hogy ezeket később át tudjam adni a gyermekemnek.
a másik, h illik megalapozni előbb a saját életünket, hogy később legyen rá erőnk és lehetőségünk, h a gyerekünkét alapozzuk meg.
akkor szülj, amikor úgy érzed, h felkészültél rá.
Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy 25 év alatt szüljek, persze mindenkinek más a véleménye. Nekem a 30 már túl késő, és igazából én nem is vagyok az az elmenős-bulizós típus, tehát ki sem élném magam amúgy sem igazán. (Néha egy-egy rock-koncerten feltűnök, de ennyi, évente kétszer-háromszor azt gyerek mellett is lehet).
Bár nekem az már túl késő, valaki ekkor "érik" meg annyira, és egyáltalán ekkor éli ki magát, ekkor vágyik a család bővítésére, szerintem egyáltalán nem gáz. (:
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!