Maximalista és zsarnokoskodó szülővel hogy lehet együtt élni?
"Behódoljak, csinàljam amit mondanak, es ne legyek boldog? Vagy álljak ellen és küzdjek, de maradjak boldog?" - Kérdező, szerintem egyértelműen az utóbbi, hisz egy darab életed van, és amit most elvesztesz, azt már soha nem fogod visszakapni senkitől...
Bizony, az ember szabadságát és jogait nem adják ingyért, azért szinte minden gyereknek meg kell vívnia a maga kis harcait a családban is, a legtöbb szülő önmagától nem szokta hajlandó tudomásul venni, hogy a gyereke felnőtt, azt el kell velük fogadtatni. Ez persze hol könnyebb, hol nehezebb, de ritkán megúszható természetes periódusa az ember életének. (a többedik gyerekeknek már általában könnyebb, mert az első már lefolytatja a maga kis szabadságharcát...)
Te ugye egészen pontosan ezt írtad.
"az egyik legerosebb egyetemet vegeztem el"
Először is a BGF nem egyetem. Az ország legerősebb egyetemei a SOTE, a BME, a Corvinus és az ELTE. Persze itt is szaktól függ.
Turizmus es vendeglatoipari szak pedig egy egyáltalán nem vészes szak, amellett simán lehet dolgozni.
Én 3 éve végeztem a BGF-en kereskedelem és marketing szakon, és nem volt igazán megerőltető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!