Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ismertek olyat aki megbánta a...

Ismertek olyat aki megbánta a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés
Tudom erről nem illik beszélni, de itt most megteheted..
2013. jún. 15. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet és sajnos szegény gyerek látja kárát ennek. Nem foglalkozik vele az anyja, enni alig ad neki, szakadt rongyos ruhákban járatja, míg ő maga műkörmöshöz, fodrászhoz jár és a legjobb ruhákat veszi. Hetente új pasi van az ágyában, miközben a kisgyerek egyedül ül a másik szobában és ki tudja mit csinál. Az apja nem él velük, elhagyta a nőt, mikor terhes lett, de a nő egyedül fel akarta nevelni... vagyis remélte, hogy a pasi meggondolja magát, nem így lett. Minden sz.rnak lehordja a gyereket, olyan vagy mint apád, te semmirekellő és stb... Sajnálom szegényt.
2013. jún. 16. 11:02
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Az én anyám is megbánta. Tök jó érzés hallgatni, amikor teljesen komolyan azt mondja, ha újrakezdhetné, sose vállalna gyereket,mert nem neki való... mondjuk gyerekkorom óta tudom ezt enélkül is :)
2013. jún. 16. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kettő hatvan év feletti női ismerősöm is van, akiknek három gyerekük van, de mindketten azt mondják, hogy ha újra kezdhetnék, nem vállalnának gyereket, és engem is mindig óvva intenek, mindig mondják, hogy jól gondoljam meg, mielőtt gyereket vállalok.
2013. jún. 16. 21:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik csaj apa nélkül vállalta a kisfiát az édesapja (a nagyapa) rokkant nyugdíjára, ő meg most panaszkodik, mert "élne még", 22 éves... No meg persze "apuka mért nem fizet", holott apuka kiskorú, a csajnak érettségije van, de nem tanul, munkát keres (fél éves gyerek mellett), de a takarításhoz finnyás. Egyre kíváncsibb vagyok, mi lesz ebből...

A másik csaj meg 8 általánossal elment dolgozni, szakított élete szerelmével, akkor bosszúból összejött valami senkiházival, persze felcsináltatta magát, aztán a csávó jól otthagyta, a lány meg a kisfiú beköltözött az anyjához, meg a 4 testvéréhez, gyesből, meg családi pótlékból, majd újra összejött a nagy szerelmével (az exével), aki beköltöztette őket egy munkásszállásra, eltartotta a csajt, a kisfiát is. Nehezen jöttek ki anyagilag, a csávó kérte a csajt, menjen el dolgozni, de a csaj meg közölte, hogy "nem adja bölcsibe a gyerekét, mert az ott rossz neki, 2 éves gyereknek nem való" - szóval a csávó még fél éven át eltartotta őket, aztán megunta, bepakolta őket a kocsiba, és vissza az anyukához, meg a sok-sok testvéréhez. Mindjárt lejár a csajnak a gyes-e, aztán hogy mihez kezd, hát ki tudja...

2013. jún. 19. 12:59
 15/19 anonim válasza:
86%
Szar embernek érzem magam tőle, de van olyan, hogy azt kívánom bár ne lenne. Amíg nem volt gyerek jártam dolgozni, emberek közt voltam, elmehettem bármikor bárhova. Most be vagyok zárva a 4fal közé, depressziós vagyok, hallgatom az idegőrlő visítást, az idegeim pattanásig vannak feszülve és legszivesebben egy autó elé vetném magam. Igen, szar anya vagyok aki legszivesebben elmenekülne, de nem teheti meg.
2013. jún. 19. 14:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ó, igen, nem is egyet.

Van, aki tagadja, van, aki bevallja; van, aki pocsékul érzi magát a nem neki való szerepben, és ezért igyekszik másokat is hasonló szerepbe taposni.

2013. jún. 19. 14:51
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Én olyanokat ismerek, akik nem bánták meg a gyerekvállalást, de gyerek előtt több babára vágytak, viszont beismerték, hogy néha annyira idegörlő és fárasztó nekik a szülő szerep, hogy végül megálltak egynél, és tesót már nem vállalnak.
2013. jún. 19. 15:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen, ismerek: anyám.

Azért szült, hogy apám abba hagyja a piálást és a verését. Nem vált be, 3 éves koromban elváltak. Bár azért hozzáteszem, tisztességesen felnevelt anyám, de érzelmet sosem kaptam, és üldözött otthonról.

Egyébként anyám nagyban tehet róla, hogy apám ivott (bár nem mentség), de én se bírnám józanul őt elviselni (ezért nem is lakom, illetve laktam ott).

2013. jún. 19. 18:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Szörnyű ezeket olvasni. Hála Istennek én nem ismerek ilyet, aki nyíltan kimondta volna, vagy akár elhanyagolná a gyereket a környezetemben.

Én is egyedül vállaltam a gyereket, de soha egy pillanatig sem bántam meg, hogy megszültem, a legjobb döntés volt az életemben. Még akkor sem ha visított.

2013. jún. 20. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!