Ismertek olyat aki megbánta a gyerekvállalást?
Az egyik csaj apa nélkül vállalta a kisfiát az édesapja (a nagyapa) rokkant nyugdíjára, ő meg most panaszkodik, mert "élne még", 22 éves... No meg persze "apuka mért nem fizet", holott apuka kiskorú, a csajnak érettségije van, de nem tanul, munkát keres (fél éves gyerek mellett), de a takarításhoz finnyás. Egyre kíváncsibb vagyok, mi lesz ebből...
A másik csaj meg 8 általánossal elment dolgozni, szakított élete szerelmével, akkor bosszúból összejött valami senkiházival, persze felcsináltatta magát, aztán a csávó jól otthagyta, a lány meg a kisfiú beköltözött az anyjához, meg a 4 testvéréhez, gyesből, meg családi pótlékból, majd újra összejött a nagy szerelmével (az exével), aki beköltöztette őket egy munkásszállásra, eltartotta a csajt, a kisfiát is. Nehezen jöttek ki anyagilag, a csávó kérte a csajt, menjen el dolgozni, de a csaj meg közölte, hogy "nem adja bölcsibe a gyerekét, mert az ott rossz neki, 2 éves gyereknek nem való" - szóval a csávó még fél éven át eltartotta őket, aztán megunta, bepakolta őket a kocsiba, és vissza az anyukához, meg a sok-sok testvéréhez. Mindjárt lejár a csajnak a gyes-e, aztán hogy mihez kezd, hát ki tudja...
Ó, igen, nem is egyet.
Van, aki tagadja, van, aki bevallja; van, aki pocsékul érzi magát a nem neki való szerepben, és ezért igyekszik másokat is hasonló szerepbe taposni.
Igen, ismerek: anyám.
Azért szült, hogy apám abba hagyja a piálást és a verését. Nem vált be, 3 éves koromban elváltak. Bár azért hozzáteszem, tisztességesen felnevelt anyám, de érzelmet sosem kaptam, és üldözött otthonról.
Egyébként anyám nagyban tehet róla, hogy apám ivott (bár nem mentség), de én se bírnám józanul őt elviselni (ezért nem is lakom, illetve laktam ott).
Szörnyű ezeket olvasni. Hála Istennek én nem ismerek ilyet, aki nyíltan kimondta volna, vagy akár elhanyagolná a gyereket a környezetemben.
Én is egyedül vállaltam a gyereket, de soha egy pillanatig sem bántam meg, hogy megszültem, a legjobb döntés volt az életemben. Még akkor sem ha visított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!