Tehetetlen vagyok. Mit csinaljak?! (lent)
Ha otthon nem vesznek észre akkor szólj az iskola igazgatójának vagy ha van akkor az iskola pszichológusnak.
Akkor talán anyuka is észbe kap.
Ez nagyon gáz..nagyon rossz.
És a tanárok nem vettek ebből észre semmit?Vagy ők is szemetek?
Szerintem irány az igazgatóhoz.
Úgy tűnik,külföldön (egy nem is akármilyen országban) is ezek történnek...
Amúgy,anyukád is furcsa.Miért találnak valaki ilyet?
Az már a hiszti felsőfoka lenne.
Beszélj az igazgatóval,meg az iskolapszichológussal is!
Meg ott van a FaceBook,a "régi" barátaiddal nyugodtan tarthatod a kapcsolatot! :)
Amúgy tuti,hogy vannak ott is rendes,jófej diákok,csak meg kell őket találni. Akik tényleg normálisak,azok általában 2-3-as csoportokban vannak,és elvannka úgy "egymaguk".
Kitartás! :)
Megértelek! :(
Netán apudhoz nem tudnál költözni?
Nincs olyan helyzetben, sajnos. Anyukam nem is engedne.. Jovore lenne a ballagasom, megszakadna a szivem ha nem lehetnek ott. Itt sajnos mashogy mukodik az iskola. :(
A gimnaziumot otthon szeretnem kezdeni, kollegiumba.
Az a baj hogy anyukád azt gondolja hogy neked ott kint jobb életed lesz. Mert ott jobb a megélhetés de a Német ember érezteti a magyarokkal meg más külföldiekkel a dolgot, és a fogdosás meg ezek sem véletlenek.
Egyik volt osztálytársam is 15 évesen kiköltözött Németbe az apjával, utána meg hazamenekült a nagyszüleihez inkább mert bántották ott. Jól beszélt németül, de amint megtudták hogy magyar egyből bántották meg minden.
Nem olyan jó ott sajnos de sokan csak a pénz miatt mennek oda.
Beszélj apáddal valahogy hogy hazaszeretnél menni, anyukáddal is mert biztos hogy felfogja a helyzetet, de tudja hogy anyagilag nektek ott sokkal jobb és magába fojt mindent és azért csinálja ezt mert előbb utóbb megfogod ott szokni és ha németűl fogsz gondolkodni akkor már elfogadnak.
Nos itt az van ha nem gondolkodsz németül és nem nyomod el magadban a magyarságot akkor ott nem fogsz semmit sem elérni.
Rengeteg helyi magyarral beszéltem már kint és mind mondták nekem hogy ha nem gondolkozok németűl és nem hagyom magam elnyomni akkor sosem leszek odavaló és úgy bánnak majd velem mint a kutyával. Rengeteg olyan magyar ember volt kint akik csak egymással beszéltek magyarul, de amint én odamentem akkor egyből elhallgattak és leráztak.
Tudom milyen az a helyzet.
Próbáld megbeszélni anyukáddal a dolgot, előbb utóbb beadja majd a derekát hidd el. Beszélj apukáddal is hogy vigyen haza! Neki is joga van hozzá! Harcolj magadért, légy szókimondó, és akaratos, másképp nem fogsz semmit sem elérni ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!