Hová fordulhatok, gyámügyre, bíróságra? Milyen az eljárási mód?
Figyelt kérdés
Elváltam. A volt férjem és a nője többször is rácsapott 2,5 éves kisebbik fiamra...nem először...csak nemrég tudtam meg a nagyobbik fiamtól és a pici is mondta..2013. jún. 15. 11:00
11/11 anonim válasza:
,,Kiskorába is a volt férjem, a nagyobbikat úgy elverte, hogy szinte nekem fájt...és annó Őt is az apja...aki 15 évesen elhagyta Őt és testvérét... ''
Szóval a férjed ilyen beteg emlékű ember, akit szintén verték gyerekkorában, és ilyen régről fakadó beteges módon elverte a nagyobbik gyereket tudatosan?
Ha erre a férfinek ilyen régi hajlamossága van, akkor a gyámhatóság jogilag segíthet. Mindenesetre a gyerekekkel kapcsolatban érdemes lehet gyerekpszichológussal beszélni, hogy a sok rossz régi emlékkel mi legyen, azt hogyan dolgozzák fel. Talán abban is tud segíteni a szakember, hogy pontosan mire van szükség, hogyan kell majd megvédeni a gyerekedet a további bajoktól, tud tanácsokat adni. Hatóságilag meg a gyámhatóság segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!