Van itt olyan, aki átélt egy nagyon erős pofont egy nagy darabnak mondott apjától?
10 Nyugi:D
Én anyámtól kaptam egyszer akkora pofont, hogy kiakadt az állkapcsom és két hétig fájt. Apámtól is kaptam, tőle sokszor, de nem lett komolyabb bajom tőle, csak egy pillanatig kongott a fejem és azt se tudtam, hol vagyok. nevelő célzattal adta, de nem ért el vele semmit, csak azt, hogy gyűlölöm és nem szólok hozzá. Nem lettem tőle jó gyerek, sőt, csak több panasz érkezett rám az iskolában, meg mindenhol. Nem feküdtem le korábban aludni, mert titokban ébren voltam. tehát mindent csináltam úgy tovább, ahogy azt én szerettem, csak éppen ő nem tudott róla. Mára odáig jutottunk, hogy gyakorlatilag nem is ismer, mert gyerekkorom óta ilyen titokban élek.
Nem kell nyugtatni, kedveseim. Annak ellenére hogy rendszerint egy halom ostoba liba lepontoz, nagyon jól tudom, hogy mit beszélek. Aki ilyen kérdést tesz fel, az már nem jó jel, mert mások fájdalmában akar turkálni.
Kérdező: majd megtudod, ha megkapod. Ha peidg vagy olyan szerecsés, hogy nincs ilyen állat apád, akkor ne akard tudni, hogy mások mitől mennyit szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!