Bingu kérdése:
20 éves lány vagyok. A szüleimmmel való kapcsolatom szuper volt. Minden kérésüket teljesitettem, jó tanuló lány voltam. Bejutottam az egyetemre, de nem szerettem azt a szakot, igy otthagytam. Azóta anyával való kapcsolatom rémes. Mit tehetnék utólag?
Figyelt kérdés
A 16 éves tesómnak (aki semmit nem tanul) mindent szabad, ő kimehet hétköznap, én nem.Úgy érzem anya utál engem.Mit tehetnék? Olyan csúnyán bánik velem.Mindenben ellenőriz és szerinte soha semmit nem csinálok elég jól.2013. jún. 13. 19:50
11/18 A kérdező kommentje:
Igazad van 10-es válaszoló.Anyának el kellene fogadni a döntésemet.Azt hiszem idő kérdése az egész.Előbb utóbb rá kell jönnie, hogy nem irányithatja az életemet.Bár részben megértem őt is, csak óvni akar.Nemrég ért véget a 4 éves kapcsolatom,s most bizonyára nagyon félt engem.
2013. jún. 14. 11:22
12/18 anonim válasza:
Persze, hogy félt, mert nagyon szeret, óvna mindentől, ez természetes anyai reakció, majd mi is megtudjuk, ha lesz gyerekünk. Addig pedig meg kell értetni vele, hogy felnőttél és bár mindig a gyermeke leszel, engedje, hogy önálló legyél, és hogy jó és rossz döntéseket egyaránt hozzál, mert ettől leszel tapasztalt, érett ember.
13/18 anonim válasza:
Kérdező!
Most már kicsit jobban ügyelsz a helyesírásodra. Még annyi kellene, hogy használd a szóközbillentyűt, pont, vessző után is. Ha szabad megkérdeznem, előbb milyen szakra jártál, és most mit tervezel? Ja, és melyik egyetemünket boldogítottad?
14/18 A kérdező kommentje:
Kolozsváron voltam, magyar-angol szakon, bölcsészkar, most meg tanitóképzőre szeretnék menni :)
2013. júl. 8. 09:54
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 12. 10:54
17/18 anonim válasza:
Magyar szakon, ilyen helyesírással????????????
18/18 anonim válasza:
Miért nem birtok leszállni a helyesirásról biztos ti is irtatok már félre dolgokat egyébként kérdező sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!