Mit szólnál hozzá ha a 16 éves lányod egy 22 éves pasival járna?
Úgy látom, mindenkit, aki fiatalon jött össze idősebbel és még mindig együtt vannak, azokat lepontozzák, szóval felkészültem erre :)
Én 15 voltam, amikor összejöttem a 29 éves párommal, és most leszünk 16 évesek (11 éve házasok).
Nem azt mondom, hogy minden esetben egy idősebb a legjobb választás, mert mint ahogy egy korabeli fiúval, úgy egy idősebbel is lehetnek problémák személyiségileg. Mi kb. 2 évet azzal szenvedtünk, hogy a családunk elfogadjon minket, ami persze nem volt könnyű, főleg édesapámnak. Páromat egy perverznek és pedofilnak titulálták, párom családja engem meg egy kis csitrinek. Egy kívülálló már csak így viszonyul másokhoz, ha nem ismerik az illetőt :)
Azért kellett 3 év, mire tényleg elfogadott minket az egész család és ez volt életem legboldogabb pillanata. Tudtam, hogy szeretem őt és ki akarok mellette állni, hiába jön a megbélyegzés akár ismerősök felől is, én akarom őt és ez viszonzott volt.
Sok mindent megéltünk már, örülök, hogy így döntöttem, mindig kiegészítettük egymást. Ő hideg gondolkodású, csendes volt én pedig folyton a bohókás és érzelmes :) Támogatjuk egymást, persze előtte kicsit érződött a korkülönbség, de mára már semmit nem veszek észre belőle (őt már 29 évesen is kb 20-nak nézték, szóval külsőleg sem volt probléma).
Kérdésre válaszolva: ha lenne egy 16 éves lányom és összejönne egy 22 évessel biztos félteném, hát ki nem? Szeretném, ha bemutatná őt nekem és megismerhetném, de ezt csak úgy érhetném el, ha jó a kapcsolatom a lányommal, szóval ezt fontos dolognak tartom. Egyébként az eltiltás sem ésszerű, úgyis találnának alkalmat, hogy együtt legyenek, szóval inkább tudjam, hogy mit csinál, minthogy titokban művel mindenfélét.
Jó lenne, ha eldöntenéd, hogy mennyire fontos a fiú neked és hogy neki mennyire számítasz. Elmondanátok a családotoknak? Ha mondjuk nem tetszene nekik a dolog, akkor hónapokat vagy éveket tudnátok együtt lenni, hogy ne foglalkozzatok más véleményével? Egyébként azért kicsit legyél tekintettel egy olyan ember véleményére, aki tényleg segíteni akar neked, pl. ha valami furcsát lát a srácban vagy erőszakos, ne talán tán szeret mással flörtölgetni. Ezeknek az embereknek ne csukd be az ajtót, mert lehet, hogy egy olyan fiú mellett tartasz ki, aki komolyan sem vesz.
Azért remélem, segítettem a válaszommal, kitartást! :)
Szerintem egyáltalán nincs vele probléma az egyik 16 lassan 17 éves barátnőm 35 éves férfivel van együtt.
Sok boldogságot kívánok nektek
Megvolt. Nem szóltak bele a szüleim, bár nem nézték jó szemmel. Ez olyasmi amibe nem szabad belepofátlankodni. Renélem nekem is lesz annyi lelki erőm a lányomnál, mint anyukámnak volt. Két felnőtt lánya van, és hát vittünk haza "érdekes" pasikat.
Anyukám mesélte, hogy majd' idegbajt kapott tőlük.
Mesélte, hogy ekkor jön a hit abban, hogy nincs elcseszve a gyerek neveltetése, lesz esze, védekezik, nem adja magát könnyen, vagy ha mégis, és összetörik a szívét, meg kell állni azt a vágyat, hogy összetörjék a pasi csontjait. Szarügy szülőnek lenni. Néha előre látod a bajt, de nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!