Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál hozzá ha a 16...

Mit szólnál hozzá ha a 16 éves lányod egy 22 éves pasival járna?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy össze fogunk jönni. Engem nem érdekel a kor (persze azért határ van és ő pont ott van még most), kicsit érettebbnek tartom magam, nem vagyok bulizós fajta,kevés barátom van és próbálok a jövőmre koncentrálni, tehát nem vagyok felelőtlen és nem tudna semmi olyanra kényszeríteni amit nem akarok. Ez igaz rá is meg bárki másra is. A szüleim nem ismerik még, szóval kicsit félek, hogy mit szólnának hozzá a kora miatt főleg azért mert a nővérem is csak 21 éves lesz a pasijával együtt. De nálam nagy szó, hogy összejövök valakivel amúgy, ezt ők is tudják. Szerintetek?
2013. jún. 10. 13:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%

Az a 22 éves srác, aki agyilag egy 16 éves lánnyal érzi magát egyenrangúnak, egyszerűen inkompetens a saját korosztályában, infantilis, ezért vadászik fiatalabbakra.

Azt gondolom, hogy ez nem feltétlen jó, mert az ilyen hülyegyerekek soha nem nőnek fel. Értelmes felnőtt férfinak meg nem kellenek tinilányok, szóval a te barátod egész biztosan nem az.

2013. jún. 10. 15:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Voltak barátnői a saját korosztályából, nem is olyan túl rövidek. Mi is csak véletlenül ismertük meg egymást és így alakult.
2013. jún. 10. 16:11
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

Röviden: nem örülnék.

Semmivel nem jobb ez a korkülönbség, mint ami a nővérednél volt, ugyanis nem az évek abszolút száma számít. Minél fiatalabb a fiatalabb fél, annál kisebb korkülönbség "elfogadható".

Azért persze nem utasítanám el zsigerből a dolgot, nem tiltanám a fiatalokat egyből (az úgyse vezetne semmi jóra).

Szeretném, ha a lányom hazahozná, hogy megismerhessük.

2013. jún. 10. 17:35
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Én is 16 voltam amikor összejöttem a 22 éves barátommal. A szüleim imádták első perctől kezdve, és látva az osztálytársaimat, illetve a korombelieket, nagyon örültek neki, hogy nem egy s*gg alá tolt nadrágos fültágítós vasalt hajú akármivel jöttem össze, akiknek életük legnagyobb kalandja, hogy minden hétvégén hányásig isszák magukat, és próbálnak megfektetni valakit, aki hagyja. 5 éve vagyunk együtt amúgy, jövő nyáron lesz az esküvőnk.
2013. jún. 10. 20:19
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

18 évesen 25 éves barátom volt, anyám imádta. :) ismert engem, tudta, h elég őrült, meggondolatlan tudok lenni, a srác meg pont olyan nyugis, higgadt, intelligens ember, akire rá mert bízni :)

ha a szüleid helyében lennék, akkor látatlanban nem mondanék semmit. elhívnám magunkhoz, h megismerjem, lekáderezzem a gyereket, utána pedig megbeszélnénk a látottakat-hallottakat.

2013. jún. 10. 23:44
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

A 14-esnél a pont! Így van, ahogy mondja. Egy 16 éves lányhoz korban illő fiú 18 éves kb., akinek az esze csak a pia, dugás, buli hármas körül jár. Ehhez nem kell aszisztálnia egy normális 16 éves lánynak. A 22 éves srác már ezen túl van, remélhetőleg. Vannak normális 16 évesek, és normális 22 évesek is, akik nagyon jól kijönnek egymással. A srác a 18-20 év körüli lányokat éppenséggel ribancnak tarthatja, a vele egyidősek meg a srácot nem tartják partiképesnek. És a kör bezárult :)

Nem biztos, hogy a szüleid ellenségesen fogják fogadni. Ha a srác normális, neked jó a kapcsolatod anyudékkal, és bíznak is benned, akkor nem biztos, hogy kellene félned.

2013. jún. 11. 10:14
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
Az én lányom 17 éves, a barátja szintén 22. Én örülök, hogy idősebb. Nem dugom a fejem a homokba amit megcsinál a 22 évessel azt megcsinálná egy 17 évessel is. A srác legalább érettebb, normálisabban gondolkodik, bátran bízzuk rá a lányunkat.
2013. jún. 12. 13:25
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Nekem 17 évesen volt 22 éves barátom. 35 éves házasok vagyunk, gyerekekkel, unokákkal. (Nem bántam meg!)
2013. jún. 12. 13:27
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez ma nem számít komolyabb korkülönbségnek. Tulajdonképpen még a legtöbb 22 éves fiú agya 15 éves szinten van,szóval nincs para szerintem. :)
2013. jún. 12. 14:22
 20/24 anonim ***** válasza:
34%

"kicsit érettebbnek tartom magam" ennyi idősen mindenki érettebbnek tartja magát a korosztályánál... az feltűnt másnak?

Egyébként lehet, hogy most nem de később szerintem ezzel a korkülönbséggel simán lehet probléma úgy gondolom.

2013. jún. 12. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!