Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Anyáék mindig lenéznek,soha nem hisznek nekem bármit mondok,agyonhajszolnak,és semmit nem tudok tenni,van amikor nem szemetek velem de ez nagyon ritka,fogadjam el vagy van más választás is...segítsetek..lehet valamit tenni?2013. jún. 9. 12:37
1/2 anonim válasza:
Lehet azért nem hisznek neked,mert már hazudtál nekik?De szerintem ezért még nem néznek le....Mennyi idôs vagy?
2/2 A kérdező kommentje:
13,de nem olyan értelemben nem hisznek,hanem ,hogy pl nem nekem hisznek,szóval érted,bármi történik akkor is annak hisznek aki mond valamit és nem nekem
2013. jún. 9. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!