Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm nővérével ez történik? (A többi lent)
Igazából ilyenkor hajlamos az áldozat arra a gondolatmenetre, hogy ő csinált valamit és ezért kapta, vagyis, hogy megérdemelte.
Az elkövető és cinkostársai, akik a felelősség elől szeretnének elmenekülni hajlamosak rá, hogy megpróbálják így beállítani a dolgot.
De *HA* tényleg ez történt, az nem a lány hibája.
Mindig a bűnöző hibája.
Hejja! :D Ki gondolta volna? Csuhajja!
Az "apuja" az mit jelent? Az édesapja, vagy a mostohaapja (aki a gyanusított, ha jól értem)?
Tudod, ha egy gyerek azt tapasztalja, hogy csak akkor foglalkoznak vele, ha károkat okoz, vagy ha valami baja van, akkor előfordulhat, hogy hazudik, hogy foglalkozzanak vele, hogy kapjon valamilyen, bármilyen visszajelzést, törődést! Ha ehhez hozzájön, hogy a mostohaapját nem igazán szereti bármilyen okból kifolyólag, akkor már meg is van oldva a rejtély!
De persze nem feltétlenül ez az egyetlen lehetőség ami fennálhat!
Sajnálatos módon azonban ilyen esetben mindig van egy csomó ember, akit egyszerűen nem érdekel, hogy nem igaz az amit a lány mondott.
Még mit csinálnátok, ha csak a "péniszlevágás" után derülne ki, hogy nem igaz minden amit egyoldalúan hallottatok?
Semmit? :D Akkor az lesz a szenzáció majd, hogy "a lány hazudott" és az ő "pénziszét kell levágni" majd, ugye? :D
Itt inkább arról van szó, hogy kell valaki, akárki, akinek büntetlenül fájdalmat lehet okozni, hogy hatalmasabbnak érezze magát az ember, és hát a bűnözők szerintem is rászolgáltak a büntetésre!
Pedig nem kötelező ám az önutálatban dagonyázni! Ésszel is meg lehet közelíteni a dolgot, és visszatartani az ítélkezést addigra, mikorra már kétségbevonhatatlan a bizonyíték!
Jól van, szerintem azt elmondhatod még neki azt, amit az egyik előttem hozzászóló írt, hogy ha erőszak volt és csendben marad róla, akkor meg fog ismétlődni, és lehet, hogy még rosszabb lesz.
Ha ragaszkodik hozzá, hogy hazudott, akkor lehet, hogy tényleg.
Azért ha sebhelyeket fedezel fel rajta, akkor lehet szólni megint valakinek.
Ezen kívül én mást nem csinálnék vele, ha a vér szerinti apjának tényleg jelezve lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!