Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm nővérével ez
történik? (A többi lent)
21/45 A kérdező kommentje:
Valóban semmi olyan nem történt, hogy azelőtt előtte öltözött volna vagy ilyesmi. Nem értem miért csinálta ezt. Oksi, köszönöm, anyának mindenképp szólok és így fogjuk rávenni, mert a barátnőm is fél tőle.;):( Ma direkt nem sietett haza nehogy otthon legyen hamarabb a pasi.:@ Utána való nap a lány erről álmodott. :O Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek :))
Hát nem is úgy gondoltam 19-es,hanem így,mint kívülálló.
Nem voltam még ilyen helyzetben és nem is tudom milyen lennék. Lehet csendben várnám,míg vége lesz az erőszaknak,mert nem mernék szembeszállni,de lehet,hogy egy terminátor lennék és szétütném. De nem is akarom megtudni.
17-es voltam
2013. jún. 7. 14:36
Lehet félreértettem,mindegy:D A lényeg,hogy ez a levágósdi amolyan költői túlzás volt:D
2013. jún. 7. 14:39
24/45 A kérdező kommentje:
14:32- es bocsánat, azt elfelejtettem írni, hogy de. Sikított meg ütögette a pasit, csak a nagyija volt otthon aki sajnos a jobb fülére süket és így is kint volt a kertben mivel a kertészkedés az élete és már elég idős is. A lány meg kisírta a lelkét is már. :'S Olyan borzasztó látni így őket.:/ Még mindig jöhetnek tanácsok !:)
Lényegtelen,hogy ordított-e vagy csöndben volt közben. Csak azt mondtam,hogy attól,mert esetleg csöndben volt,az még nem jelent beleegyezést. De mivel ordibált is,így elég nyilvánvaló. Nem mintha amúgy nem lenne az.
De amúgy a lány miért nem meri elmondani senkinek?
2013. jún. 7. 14:56
26/45 A kérdező kommentje:
Nem, nem meri, hanem nem akarja. Gáznak tartja az egészet. Azt is, hogy erről álmodott. Végigálmodta az egészet amit történt, mert nyilván nem a nevelőapjával akart először.Az apukáját, meg félti ennek kitenni. (A nevelőapja egy alkoholista :@ :(( )
Gáz...Az a gáz,ha nem mondja el senkinek,mindenki azt hiszi,hogy a nevelőapu egy áldott jó lélek és ezért MIATTA lehet,hogy a húga is ugyanezt át fogja élni. Na ez gáz. Megértem,hogy kínos és megalázó erről beszélni,de legalább a húga védelme érdekében megtehetné.
2013. jún. 7. 15:28
28/45 A kérdező kommentje:
Igen..ezt fogjuk neki magyarázni. Azt viszont mindenki tudja a nevelőapáról, hogy egy "kicsit" sokat iszik alkoholt.. )Még jöhetnek válaszok bőven :)))
A lány vér szerinti apjának kell a tudomására hozni a dolgot.
A lányt csak azzal tudod meggyőzni, hogy megmondod neki, hogy ha nem mondja el, senki nem lesz aki megvédje, és könnyen megismétlődhet az egész. Ezt próbáld tudatosítani bennük.
2013. jún. 7. 16:25
Úristen szegény. :(
Mindenképp szóljatok valakinek, aki segít, mert így esélyes, hogy a kisebbik lánnyal is ugyanezt teszi majd.
2013. jún. 7. 17:47
Kapcsolódó kérdések: