Mi legyen az osztálytársammal?
ha csináltat saját bankkártyát, és Csak ő tudja a kártya kódját, nem vehetik el tőle a pénzt.
szerintem a postán el lehet intézni, hogy levelek helyett értesítőket kapjon az illető (bár ebben nem vagyok biztos, utána kell nézni), és kérni, hogy csak ő vehesse fel, amit neki küldtek.
Légy mellette mindenképp! Ameddig nem lesz 18 addig csak szülői engedéllyel költözhet el otthonról, de az nehéz lesz ilyen szülőkkel megvitatni. Amikor betölti a 18 at azt csinál amit akar.
Ha jól tanul akkor gondolom egyetemre vagy fősulira szeretne járni akkor már költözhet koliba és egy szolidabb egyetem mellett tud vállalni munkát amiből eltartja magát valamennyire. Én javaslom hogy akkor is segíts neki mindenben ha nem szóródtok el teljesen egymástól. Ha inkább szakmát tanul és dolgozna akkor is segíts neki mindenben. Nem tudom hogy te lány vagy fiú vagy nem olvastam még el a kommenteket de ha fiú vagy akkor szerelem is lehet belőle és az jót tehet neki nagyon pozitív változást érhet el vele. Ha lány vagy te is akkor javaslom hogy segíts neki talpra állni és a szerelemben is segíts neki, hozd őt össze egy olyan sráccal aki megbecsüli és szereti is, mert egy ilyen embernek a szeretetre is nagyon nagy szüksége lehet. Akkor már sínre fog kerülni a lelki világa is, és ez is nagyon fontos ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!