Szuleim jol gondolhatjak, hogy a baratom nem valo hozzam, vagy csak tulfeltenek? Mit tegyek?
3 eve ismertem meg a baratomat, szuleimnek nem tetszik, mert muvesz tipus, szerintuk nem megbizhato, lehuz. Igazabol regebben tenyleg kiprobaltam a hedonista eletet, de ez nem csak az o hibaja, azt hittem 2 veglet letezik. Ma mar lenyugodtam/ o is. Volt nehany konfliktusuk, mert mindig belekotnek valamivel: szerintuk semmirekello. Igazabol sokat dolgozunk, csak o nem aggodja tul a dolgokat, mint en. Neha viszont ugy erzem, hogy talan a szerelem miatt latom ot jobbnak es a jovonket is. Felek, hogy mi lesz, ha egyszer komolyabbra tervezunk es kiderul, hogy nekik volt igazuk.
Decemberben kiderult, hogy terhes vagyok (szedtem gyogyszert). Nagyon kiborultam, a baratom ugy viselkedett, mintha mi sem tortent volna, ami megijesztett. A 6. hetben elveteltem, valoszinuleg valami hormonalis problema miatt..
Szuleim nem tudtak errol, mert kulfoldon dolgoztunk es meg nem tudtam hazamenni, de nem akartam telefonban kozolni, tudtam, hogy kiakadnanak. Visszaterve a baratomra: ugy ereztem, hogy nem veszi komolyan a dolgot, azt mondta, tartsuk meg, nagyon jo lesz, de abszolut nem vett rola tudomast. Mikor tortent ez a dolog, akkor elgondolkodott es rosszul erintette, de nem allt mellettem tulzottan. Ekkor kezdtem el gondolkodni azon,hogy talan a szuleimnek igaza van, nem ismerem ot valojaban. Nem latok tisztan es ez baj. Szuleim hajlamosak tulreagalni a dolgokat, lehet, hogy feltenek, de az is lehet, hogy igazuk van. Tanacstalan vagyok.
Elnezest az ekezet nelkuliseg miatt, de nemreg jottem haza es meg nincs magyar billentyuzetem.
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!