huu a kamaszkori "érdeklődés"...az engem is nagyon idegesít...eleinte még semmi,aztán bumm,már mindenre rákérdeznek :S a legjobb ha azt mondod semmit,semmit,sehol,semmi és így tovább :) nem kell részletesen beszámolnod h kivel mit miért beszéltél,legalább ennyi magánéletes hadd maradjon.de am csak azért féltenek,nehogy rossz társaságba keveredj.ha mondod nekik h semmi roszat,semmi roszz helyen semmilyen rossz emberrel,akkor kicsit lenyugodnak ;)
2013. jún. 3. 19:12
2/14 anonim válasza:
Ha nem kérdeznek akkor meg az a baj, hogy nem törődnek a gyerekükkel, az se érdekli őket hogy mit csinál, kivel van...
2013. jún. 3. 19:15
3/14 anonim válasza:
Annak örülnél, ha nem szólnának hozzád, levegőnek néznének, nem főznének, mosnának stb. rád? Az ember társas lény, legalábbis annyira, hogy a családtagokkal néha beszélget, érdeklődik irántuk és nem illemből, hanem mondjuk szeretetből. De ha te ezt nem érted, a te szüleid elrontották kissé a dolgokat.
2013. jún. 3. 19:24
4/14 anonim válasza:
pont ebből a kérdéskiírásból látszik, hogy gyerek vagy még, akire oda kell figyelni... majd ha felnőtt leszel megtudod, hogy nagyobb jó dolog nem történhet veled, mint hogy 1. vannak szüleid, 2. érdeklődnek felőled.
2013. jún. 3. 19:31
5/14 anonim válasza:
Csak próbálnak kommunikálni veled és erre a legjobb mód az érdeklődés attól hogy serdülsz még szeretnek és érdekli őket h mi van veled hogy élsz meg dolgokat
2013. jún. 3. 19:31
6/14 anonim válasza:
Azért nem tudom, hogy miért olyan tragédia, ha egy szülő megkérdezi, hogy mit csinálsz/mit csináltál. Mégis miről beszélgessen, a francia belpolitikáról? Vagy ne is szóljon a gyerekéhez, próbáljon láthatatlan maradni, csak akkor bukkanjon fel, ha pénz kell valamire, akkor is szó nélkül adja a pénzt?
Hol voltál/hová mész: ha 18 év alatti vagy, akkor biza kötelessége tudni.
2013. jún. 3. 19:37
7/14 A kérdező kommentje:
22 vagyok,mit mondjak meguntam ezeket a kérdéseket ennyi év alatt,már idegesít,sajna vannak más gondjaim is a nagy büdös életbe és még ezek a kérdések is rá tesznek egy lapáttal.Feszült vagyok stresszelek állandóan ezeket elfojtom magamban és gyűlik legszivesebben kiabálnék egy nagyot vagy szétvernék valamit feszültség levezetésnek
2013. jún. 3. 19:38
8/14 anonim válasza:
én 26 vagyok, nem tudom téged mennyire sürün kérdezgetnek de ha otthon laksz teljesen normális ha nem követelözöek. Alap dolog h elmondom anyámnak hova megyek és mikor jövök kb h ne aggodjon.
Ha elmegyek pestre vásárolni nagyritkán,megkérdezi miért megyek. De a kérdéseket meg lehet előzni azzal hogy anya elmegyek a bnömhöz majd jövök.,vagy kimegyek a boltba stb stb. engem nem zavarnak ezek a kérdések,igy is alig találkozunk legalább ezt beszéljük már meg. De mondjuk nekem jo a kapcsolatom anyámmal.Ezek csak érdeklődő kérdések nála hogy tudja hol vagyok, jol vagyok,vagy ha ugyis megyek ide oda hozzak neki is valamit.
2013. jún. 3. 19:47
9/14 anonim válasza:
Költözz el, 22 évesen épp itt az ideje.
2013. jún. 3. 19:48
10/14 A kérdező kommentje:
adsz elég pénzt már lépek is, melózok van pénzem de annyit nem keresek hogy egyedül albérletben el legyek,munkás szállókra meg nem megyek mert lelopják rólam a gatyát is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!