Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Utál mindenki?

Mit csináljak? Utál mindenki?

Figyelt kérdés
van egy borzasztó családom..mindig mindenki ordít a másikkal.nagyon utálok élni..tiszta depis vagyok..szurkálom magam körzővel de ez még nem vagdosás! anyámékat nem érdekli..és jön az bizonyítvány nem sokára..eddig 3 3-om lesz úgy tűnik..anya mindig jön ezzel a szöveggel:" majd mész varrónőnek" stb..megakarok halni! folyton a halálon gondolkozok..14 éves lány..:(

#öngyiklosság
2013. jún. 3. 16:52
1 2
 11/18 tetris ***** válasza:

Mindenkivel előfordulhat, hogy elmegy a kedve az élettől. De ettől még nem kell szurkálnod magad. Holnap minden jobb lesz! Nehogy már elkeseredj! Az idegenvezetés egy tök jó szakma, remélem sikerül!

Gondolj arra, hogy fiatal vagy, szép vagy, egészséges vagy. Előtted az élet!

Na, ne bömbikézz már!

2013. jún. 3. 17:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Mar kb 2-3 hete ilyen vagyok..most jottem haza kutyasetaltasabol..sirva setaltam.kicsit hulyenek nezhettek az emberek..
2013. jún. 3. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Van kutyád?! Istenem, mennyire irigyellek. Nekem sose lehetett.
2013. jún. 4. 11:28
 14/18 A kérdező kommentje:
ma összvesztem a legjobb barátnőmmel..elkezdtem vagdosni magam.nincs életem..szar mnden..
2013. jún. 4. 14:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod. De olvasgasd az első válaszom, a 4-es számút. Az egyetlen, aki segíthet rajtad, az te magad vagy.
2013. jún. 4. 14:36
 16/18 A kérdező kommentje:
minden összejött most nekem..és nem bírom megoldani..
2013. jún. 4. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Csinálj listát. Mit kell megoldanod?

Tanulnod kell (ámbár lassan bizonyítványosztás, már nemigen van mit).

A barátaiddal tartasz kapcsolatot. (Veszekedni hülyeség...)

A szüleidnek néhanapján segítesz.

Mi a megoldandó probléma?

2013. jún. 4. 16:57
 18/18 A kérdező kommentje:
szoktam segíteni mindig..
2013. jún. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!