Othon mindenki utál nem tudom már mit tegyek!?
Sziasztok én egy 16-éves lány vagyok és mindenki utál a családban .
Már úgy vagyok vele hogy elszökök ithonról , vagy nem tudom mi lenne a megoldás .
Mindenki piszkál , csúfol , szemétkednek velem , szívatnak .
Van egy kis kutyám folyton báncsák ha rám idegesek mert tudják nekem az még jobban fáj ha a kutyámat bántsák mint engem .
Már utálok ithon lenni így mindig elmegyek ithonról 4-5 órákat sétálok a semmiért a kutyámmal hogy ne bántsanak minket .
Szerintetek mit csináljak ?
Már nem bírom sokáig .
Nem értem miért van minden testvérem ellenem , pedig én semmit se csinálok velük , nem értem anyám miért nem szeret engem , meg az apám is miért ilyen velem .
Folyton le k..váznak , le R*bancoznak , meg hogy engem mindenki utál stb.
Peddig nem is fiúzok , se semmi .
Adjatok tanácsot mi tévő legyek .
Köszönöm a Normális válaszokat előre is .
Háát, ennyiből nem lehet véleményt mondani. Gyanítom a pubertás kor van a háttérben. Nyugi, mindeki úgy éli meg, hogy piszkálják (pedig csak a szobájában kellene rendet tennie) stb.
Egyszer kirepülsz te is.
Amúgy pedig: itthon, bántják
:-( Szegényke! Probálj meg beszélni anyuddal vagy apuddal hogy nem tudod miért bánnak veled így és a kutyáddal..
Ha bántják a kutyád mondd nekik hogy miért a kutyust bántják?? Tett velük az az árva állat valami rosszat? Ha a tesóid ilyet mondanak, mondd azt nekik hogy Te sem vagy külömb.. 2 év múlva meg költözz el
Kedves válaszoló .
Nem nem öltözködöm kihívoan , sőt vissza fogottan inkább .
És nem beszélek rondán .
Tiszttelet tudó vagyok .
Talán az a baj hogy egy szem lányként vagyok a családban mert 4-fiú testvérem van akik mindent meg kapnak .
Velem elentétben .
Én még egy zoknit se kapok a szüleimtől !
Minden nap elkel mennem dolgozni hogy tudjam magam öltöztetni , mert én semmi zsebpénzt nem kapok csak enni , inni .
És mindig én vagyok a sz@r, szemét ithon :/
utolsó előtti nekem is pincsim van :)
Hát én mindig próbálok kedves lenni , de semmi értelme így inkább magamba fordulok .
Utolsó nem alkólisták isznak az igaz de napi 2-sört kb.
Lépcső házat takarítok havi 40.000 ft -ért és 30 adok le otthon így marad 10.000 amiből meg kell vennem a bérletett is szóval szinte semmit nem keresek .
Épp hogy havi egy nadrágot , meg tisztasági dolgokra elég .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!