A szulok mert varjak el hogy tamogassuk oket penzzel vagy hogy miert varnak el barmit is azert mert megszultek?
Figyelt kérdés
Elvegre ok akartak engem.O csinalt meg en nem kertem tole szivesseget szoval nem tartozom neki semmivel.Az hogy eltart kotelessege mert a gyereke vagyok. "Tiszteljük a szüleinket, bár nem tudom, miért?" F.A. A szülő ne akarjon vissza semmit a gyerekétől! Örüljön neki, ha a gyerek tovább tudja adni másnak amit tőle, a szülőtől kapott. A szülő nem várhat semmit a gyerekétől! A szülőnek kíváncsinak kell lennie: "Ki vagy drágám?" Nem nevelni! Izgatottan kivárni, mi lesz belőle?" Ezt Feldmar Andras kanadaban elo pszichologus mondta a tegnapi eloadasan es nagyon igaza van szerintem2013. jún. 2. 21:28
11/15 anonim válasza:
Én, kötellességemnek érzem, hogy a 81 éves édesanyám ne hagyjam éhenhalni a hidegben. Annak ellenére, hogy hosszú évekre kitagadott annó. Elismerem, nem voltam mintagyerek. Remélem ezzel a gondolkodással, egy elfekvőben végzed. Egyedül a saját ürülékedben, míg gyermekeid vidáman élnek.
12/15 anonim válasza:
Egyes emberek tudnak szöveget értelmezni? Nem arról volt szó hogy ne támogassuk a szülőt hanem hogy ne várja el. Nagy különbség hogy valaki magától támogatja hogy meghálálja a törődést vagy mert úgy gondolja az anya hogy ha már megszülte akkor a tulajdona és ugrálnia kell neki egész életében.
13/15 anonim válasza:
"Az hogy eltart kotelessege mert a gyereke vagyok. "
Igen de gondolom nem száraz kenyéren és vízen tartott, 18. évesen meg útnak eresztett a nagyvilágba.
14/15 anonim válasza:
Akárki ez a pszihológus, de nem tudok azonosulni az elveivel. Igen a normális szülőnek nincsenek elvárásai, de nekünk gyerekeknek kutya kötelességünk odafigyelni és szükség szerint támogatni az idősödő szüleinkre.
15/15 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy vannak olyan szülők, akik úgy merik elvárni .a gyereküktől a támogatást, h messze nem érdemlik meg. Én például olyan anya mellett nőtten fel aki pusztán azzal, hogy anyának meri nevezni magát, szégyent hoz a női nemre, és még azokra is akik szülés után eldobták a gyereküket, lemondtak róla. Szóval némiképp áttudom érezni a kérdező hozzáállását, de még én sem álltalánosítok a személyes tapasztalataim ellenére sem. De nem is tudom elítélni ezt a hozzáállást, mert bizony van úgy, hogy az ember nem olyan családba születik, amilyet egy gyerek megérdemel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!