El fogják nekem hinni ezt a kamu szöveget?
Figyelt kérdés
Nem kérek az oltásokból! Ha azt mondom, hogy az okj-ban nem adnak év végén bizit, csak az okj képzés végén akkor el fogják inni?2013. máj. 26. 18:28
11/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta, nekem csak diplomás, egyetemista barátaim vannak, kifejezetten okosnak tartanak de nem bírom a rabláncot. ennyi.
2013. máj. 26. 19:07
12/22 anonim válasza:
És honnan lesz pénzed költözni, ha nem tanulsz?
13/22 A kérdező kommentje:
Eleinte egy barátomnál fogok lakni aki havonta kb egy hetet van otthon mert olyan a munkája, és legalább én vigyázok addig a házára! aztán elmegyek és a világot fogom körbeutazni.
2013. máj. 26. 19:31
14/22 anonim válasza:
Miből fogod fenntartani magad? Adj tanácsot! :)
15/22 anonim válasza:
Bearanyoztad az estém.
Attól, hogy diplomás ismerőseid vannak, te még elég egyszerű lélek vagy, hallod...
16/22 anonim válasza:
O.o aszta... banyek. Miből fogod fizetni a körutat? kifizetnéd a fél GYK közösségnek is? Biztosan futná neked rá...
17/22 anonim válasza:
"Nem vagyok buta, nekem csak diplomás, egyetemista barátaim vannak, kifejezetten okosnak tartanak."
Szerintem te szimplán nem ismered az iróniát. :D
18/22 anonim válasza:
esélyes, hogy elhiszik. mondhatod, hogy nem adnak ki külön bizonyítványt, csak naplóban jelzik a jegyeket.
én is trükköztem kicsit, a suliban. volt olyan tárgy ami nehéz volt, és nem sikerült elsőre hiába tanultam. nem vallottam be otthon, nem volt kedvem a prédikációhoz. pl büntetőjog, pedig a kedvencem:) mégis utóvizsgáznom kellett, anyunak azt mondtam hogy áttették a vizsgát másik alkalomra:) nem volt belőle gond. kb 3 hét múlva újra vizsgáztam , és minden rendben volt.
27/N
19/22 A kérdező kommentje:
Menjetek el!
2013. máj. 26. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!