Szerintetek megfognak ölni? Tudom azt fogjátok hinni hogy kamu, de tényleg nem az!
Vadiúj laptopot minek porszívózni? Milyen Apple az, aminek a billentyűit ki tudja szippantani a porszívó? A porzsákot miért a szőnyegre borítottad? Miért nem porszívóztad vissza a kosz maradékát? Új szőnyeget hipózni? Ráadásul annyira, hogy a feketéből fehér lett? A billentyűket (BETŰKET BAZ+?) hogy nem tudod visszapattintani?
Tisztára idióta lennél, ha ez nem lenne egy k_rva gyenge kamukérdés.
mivel én használom a gépet, és ott eszek ezért tiszta morzsa. és úgy porszívóztam hogy nem volt rajt a cső se, csak simán, és úgy nagyon erősen szív! Szerinted előtte nem porszívóztam ki a szőnyeget? de egy szőrös fekete szőnyegből, hogy jönne ki a szemét? hát istenem a hipó volt a legközelebb....
mellesleg ha nem tudnád, egy csöpp és a farmergatyádból is fehér lesz...
Ez kemény jót röhögtem! Nézd a jó oldalát, egy tulajdonságod már kiderült, hogy te NEM vagy jó a stresszhelyzetekben. Vállald ma felelősséget, mert ha neked lenne kölköd te se szeretnéd, ha ilyen helyzetbe a másikra fogná, mert úgyis tudják, hogy te voltál.
Biztos jó fej gyerek lehettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!