Már unom a sok vitát a szüleim közt! SOS, mit tegyek? 15L
"S ami zavar, hogy tetszik erőssen egy fiú, s nem tudom elmondani senkinek, csak egy nagyon régi, megbizható barátnőmnek, mert szüleimtől, pontosabban anyumtól. ezek miatt már semmit se mondok el neki, s apummal ilyen lányos dolgokról nem beszélek"
Ez a dolog súlyos dilemma, de a szüleiddel való kommunikációt szerintem add fel! Ha nem bíznak meg benned, akkor semmi értelme erőltetni a beléjük vetett bizalmat. Amint mondtad, százszorosan visszaéltek vele. Én azt javaslom, hogy a tényt, amit itt leírtál, teljesen higgadtan mondd el az anyádnak, hogy legalább lássa hogy a balfszkodásának van következménye. Ellenben találsz mást, akiben megbízhatsz, barátnők, haverok, stb. Velük ezeket megbeszélheted. Az anyukádnak pedig javasold, hogy forduljon pszichiáterhez.
"de azért csak nem mondhatok olyant, hogy forduljon phsihiáterhez...azért mégis anyám...egyébként a válaszokat köszönöm!"
De, mondhatsz ilyet, mert tényleg arra van szüksége. Ez már kórós állapot, ami nála zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!