Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az baj ha 12 évesen sírok...

Az baj ha 12 évesen sírok anya miatt?

Figyelt kérdés
12-éves vagyok és ma a suliba családi nap volt de anya tavaly és indén sem tudott velem maradni a munkája miatt miután el megy egy ideig jól érzem magam de után mindig sírok nagyon sokat ma is ez normális ?

2013. máj. 25. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

Húha, akkor most lepontozol -.-

Pedig azt hiszem elég kulturált választ adtam.

2013. máj. 25. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem miért kell bántani a kérdezőt.Ő még szinte egy kis gyerek akinek fontos az anyukája közelsége,és hogy ott legyen vele a családi napon.Szerintem anno nekem sem esett volna jól,ha mindenkinek ott a szülője csak az enyém nincs.

Én ezt nem tartom kórosnak.A gyerekek nem egyformán érnek,attól,hogy valaki már 10 évesen felnőttnek érzi magát,még más lehet,hogy majd csak 14-15 évesen érzi magát annyira felnőttnek,hogy jól ellegyen szülő nélkül is.

2013. máj. 25. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem, nem baj,hisz még gyerek vagy.Te kis érzelmes típus vagy, s kötődsz anyukádhoz.

Az itt válaszolóknak az a gáz, ha valaki 12 évesen sír az anyja után, hisz a mai világban az a divat, hogy ennyi idősen már piálnak, meg cigiznek.Meg hancúroznak az ágyban egymással, hogy utána 14 évesen azt kérdezzék, hogy "Terhes lettem, mit csináljak?"

Kíváncsi lennék, hogy hány évesek a válaszolók.Remélem nem felnőtt emberek írnak ilyen kommenteket!

Ideje lenne, ha nem csak a kötekedésből állna sok válasz, hanem a kérdésre irányulna!

2013. máj. 25. 17:12
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem baj. Vannak helyzetek, melyek az embert/gyereket érzékenyebben érintik.

Én szerencsés vagyok, mert anyukám minden ilyen eseményen részt tudott venni, de tisztában vagyok azzal milyen későn érő voltam, mennyire kötődtem édesanyámhoz. Hasonló helyzetben valószínűleg én is elsírtam volna magam.

Azóta természetesen megváltozott a helyzet, érett, felnőtt nő vagyok, de nem felejtettem el, hogy milyen volt gyereknek lenni.

Mások vagyunk, mindenkit máshogy érintenek meg a dolgok.

2013. máj. 25. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon kötődsz anyukádhoz, fájón éled meg a hiányát. Teljesen normális, mint ahogy az is normális, ha valaki nem éli meg ilyen fájón. Különbözőek vagyunk, különböznek az igényeink. Próbáljatok meg több időt együtt tölteni.
2013. máj. 25. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:
34%
Kötődsz anyukádhoz nagyon,van ez így.
2013. máj. 25. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!