Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van e olyan lehetőség ami...

Talmamo kérdése:

Van e olyan lehetőség ami mindenkinek jó lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rettenetes nagy gondban vagyok! Van egy 13 éves fiam akit skizofréniával diagnosztizáltak már több éve, plusz 3 diszes is. Ezáltal elég sok problémám van vele az iskolában is de sajnos itthon is! Hiába kapja a gyógyszeres kezelést, az itthoni szeretetet semmi nem ragad rá! Jelenleg bukásra áll amin nem hiszem, h tudok segíteni! Ez is nagy baj de az a legnagyobb baj, h most már eljutottunk arra a pontra, h a testvérének heti több alkalommal nekimegy késsel.! :( A testvére fél már tőle és úgy vettem észre, h kikészíti ez az állandó koncentrálás a gyereket, mert egyedül nevelem őket és dolgoznom kell. igaz csak 4 órában. Itthon nem maradhatok velük, mert így is sok a fizetni való és sokszor rengeteg a tartozás! Gyógyszereket nem kapjuk ingyen, mert nem magántanuló. Kérlek benneteket ha tudtok segítsetek valami okos ötlettel, mert őszintén szólva kicsit én is kivagyok és nagyon szeretnék valami megoldást ami mindenkinek jó lenne.! Gondoltam egy bentlakásos iskolára is, h ott hátha megfelelően tudnak foglalkozni vele de csak kifejezetten fogyatékos gyerekeknek van ilyen. Segítségeteket előre is köszönöm!

2013. máj. 21. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Keress más orvost.
2013. máj. 23. 11:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget...!! Pedig nem is fiatal a doki és bíztam benne,h jobb mint a fiatalok...!!! Keresni fogok Pesten egyet,mert mi vidéken lakunk és Szolnokra járunk kezelésre...!!
2013. máj. 23. 15:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Találtam is Pesten,12-én már fogad is minket...!! :)
2013. jún. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!