Szerintetek mehetek?

Figyelt kérdés
Anyám apám elvált, és most ugy döntöttem hogy apuhoz akarok menni. 17vagyok, és apám sajnos nem büntetlen előéletű..(kisebb zavarok) . szerintetek a gyámhatóság engedélyezi? vagy anyu mit tud csinálni? nagyon fontos, értelmes válaszokat szeretnék.
2013. máj. 21. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:

több szempont is van. amúgy mire meglenne a tárgyalás stb bőven 18 lennél...

ebben a korban már nem érdemes ezen vacilálni.

amúgy ha apád büntetett is,ha eltud tartani,van ház,stb anyád pedig nem akkor áthelyezhetnek. de mondom minimum 1 év a procedúra.

2013. máj. 21. 10:36
 2/3 anonim ***** válasza:
A szüleid dél kell megbeszélni es ha ok mindketten akarjak, senki másra nem tartozik.
2013. máj. 21. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Pont most hallottam egy kollégámtól aki elvált,hogy most már 12 évesen eldöntheti a gyerek,hogy kinél akar lakni.A gyámhatóság nem kifogásolhatja,mert a gyermek dönt.A szülők már más tészta.
2013. máj. 21. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!