Miről vagy kiről kapta gyermeked a nevét, és mi az?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 15:17
11/17 anonim válasza:
Édesapám halála után fél évvel megismerkedtem a jelenlegi párommal, rá 3 hónapra teherbe is estem. Úgy hozta a sors, hogy a párommal ugyanaz a vezetéknevünk, ezért úgy döntöttünk apukám nevét kapja (Peti), ami illik is rá nagyon, kis rosszcsont, mára már 1 éves.:) Nem bántam meg azóta sem, így picit apukám is itt van..:-) <3
12/17 anonim válasza:
nekem még nincs gyermekem, de azt tudom, hogy anyumat Aranyember egyik női főszereplőjének neve ihlette meg a választásban :) Noémi vagyok.
13/17 anonim válasza:
Alapból rossz a feltételezésed. Ezt kellett volna írnod:
"Ha van gyereketek, akkor elmondanádtok, hogy miről vagy kiről (ki után) kapta a nevét? Köszönöm."
Ne belőlönk akarj celebkönyvet írni. Hagyd meg ezt a sz.rgyártást olyan hazudozó, minden figyelmet magának akaró infantilis szárnyatlan kislibáknak, mint D.Tóth Kriszta.
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: értelmezd jól a kérdést. Mivel a gyermekes emberekhez szóltam, ne olyan válaszoljon akinek nincs gyereke, tudod.. kinek nem inge, ne vegye magára. De azt hiszem elég logikus a kérdés.
2013. jún. 11. 22:12
15/17 anonim válasza:
Az en lanyom Anna Sophie Jørgensen. Az elso nevet az edesanyam utan kapta, a masodikat a ferjem edesanyja utan. A fiaink Kornel Niels, es Martin Tibor Jørgensen. Egy nevet kaptak tolem, egyet az edesapjuktol. A nagyobbik fiam az edesapam keresztnevet kapta.
16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon szép neveket választottatok. Szuperül passzol a magyar név más nemzetiségűhöz. :)
2013. jún. 12. 18:30
17/17 anonim válasza:
Koszonom :) a gyerekeink kivaloan beszelnek mindket nyelven is, nagyon buszke vagyok rajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!