Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha kiderülne kamasz fiatokról/lányatokról, hogy maszturbál?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 23:01
11/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy beijedt kamasz :) 13 éves vagyok. Gondolom tudják, hogy csinálom, mert ebben a korban vagy tagadja valaki vagy nagyonn vallásos vagy le van maradva. Foglalkoztat ez a téma, hogy mások mit szólnának.
2013. máj. 18. 23:21
12/29 anonim válasza:
Akkor most megtudtad:) Gondolom azért nem kint a nappaliban csinálod a kanapén, hanem a szobádban amikor nyugi van. Nagyon nagy valószínűséggel nem fogsz lebukni.
Ha nagyon nyitott család vagytok és beszélhetnéked van róla a megfelelő nemű szülőddel beszélhetsz róla.
13/29 anonim válasza:
Azon döbbennék le, ha nem tenné!
14/29 anonim válasza:
Kitagadnám a családból az tuti!
Komolyra fordítva: ez egy természetes dolog, és ha egy fiú nem maszturbálna rendszeresen, akkor spermium túltengés lépne fel, amiből betegség is lehet. A középkorban volt elterjedt az a baromság, hogy a maszturbálás káros, meg hogy Isten nem szereti stb... de ma már viszonylag felvilágosult társadalomban élünk, ahol ez természetes dolog.
15/29 anonim válasza:
Ez természetes dolog és néha kell a kielégítés mindenkinek, ugye vannak bizonyos igények, ez egyáltalán nem szégyen, csak olyan dolog hogy ha egy mód van rá egyedül csinálja a szobájában ahol nem zavar ezzel senkit, mert ez magánügy.
16/29 anonim válasza:
Ez tök természetes dolog, mindenki csinálja, nincs min kiakadni.
17/29 anonim válasza:
Teljesen természetes a maszturbáció,ezért nem fognak ledobni a Taigetoszról.
17/L
18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Egyébként lány vagyok,és a szobámban szoktam, nem a nappaliban:))
2013. máj. 19. 07:48
19/29 anonim válasza:
Én azon akadnék ki, ha kiderülne, hogy nem teszi. Hogy fogja így megismerni a saját testét, hogy lesz boldog szexuális élete? Ha ő maga ismeri a testét, még az sem garancia rá, hiszen nagyon sok a partneren múlik, de legalább az esély legyen meg, hogy ha jó a partner, akkor képes legyen élvezni.
20/29 anonim válasza:
Tök természetes dolog, hogy az ember felfedezi a testét, amúgy valószínű a szüleid is csinálták tini korukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!