Ki rühelli még az apját rajtam kívül?
Az első válaszolóknak örüljetek, hogy nincs olyan hibájuk a szüleiteknek, apukátoknak amiért megutálhattátok. A többiek meg akik már tudják milyen az ha van egy apád jogilag és éppen közös az otthonotok, de nem mondhatsz neki semmit, mert úgy sem érdekelné, vagy nem számíthatsz rá, mert reggel elmegy dolgozni, de csak este jön haza részegen hétfőtől vasárnapig. Mikor látod, hogy anyukád mindent megtenne, hogy gyermekeinek mindene meglegyen, sose kelljen nélkülözniük és akkor jön a szeretett apa aki csak annyit tud mondani, hogy éppen mindenki hülye és csak a pénzt költjük (ami nincs is). Mikor egy családi eseményen szégyenkezned kell, mert övé a világ és nincs szégyen érzete. Mikor látod, hogy a testvéred nem olyan erős lelkileg, mint Te és már nem egészséges lelkileg, mert meggyötörte az apja látványa. Mikor az apád nem tudja hány éves vagy mikor fejezted be az iskolát, hol laksz, mit dolgozol? pedig elmondtad neki csak pont nem érdekelte, vagy épp enyhén ittas állapotban nem értette mit beszélsz.
Millió sort tudnék írni, de nekem ez fáj. És hogy utálom, de viszont szeretem is csak nincs szinte semmi jó emlékem. Akinek ilyen tapasztalatai vannak akár utálhatja is.
Első pár válaszoló: nem szégyellem magam egy kicsit se. Szégyelljétek magatokat ti, hogy ennyire nem látjátok a fától az erdőt.
Többiek: Sajnos látom, vannak itt egy páran, akik tudják, miről beszélek. Az enyém is rendesen megkeserítette a gyerekkoromat. Remélem, sikerülni fog valaha az életben megbocsájtanom neki, mert így csak magamat tépem miatta.
Utolsó: Sajnos nem mindenkinél következik be ez a pálfordulat, mert nagyon ritka az olyan ember, aki belátja, ha hibázik. Bár ki tudja, mi történt apukáddal, lehet, olyan élményben volt része, amíg nem találkoztatok vele, amitől sokkot kapott és rájött, hogy hibázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!