Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet rajtam menyasszonyi ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet rajtam menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés

Szeretnénk összeházasodni a vőlegényemmel nemsokára. Az már biztos, hogy lagzi nem lesz, csak az anyakönyveztetőnél egy kis ceremónia. Ennek sok oka van, családi kapcsolatok, pénz, stb.

Nagyon pici szertartás lenne, szülőkkel, testvérekkel, nagyon közeli barátokkal.

Vehetek fel fehér menyasszonyi ruhát? Érdemes lenne arra az 1-2 órára?

2013. ápr. 22. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

persze erdemes hiszen az eleted egyik legfontosabb es legszebb napja.

Vegyel hasznaltan ugy olcsobb.

2013. ápr. 22. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én felvettem,nem csak 1-2 óra az.

Szertartás után fényképezkedtünk (kölcsön kicsit jobb gép,fényképészre nem volt),aztán otthon kertben azzal a pár emberrel elvoltunk,jó volt a hangulat is.

2013. ápr. 22. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne vehetnél?

Rengeteg csinos, szolid menyasszonyi ruha van, ami illik kis esküvőre is. Ha varratod, meglehetősen olcsón kijön. Én nem vennék hosszú uszályos ruhát erre az időre, de ha neked az tetszik, annak sincs akadálya :)

Én ilyesmikben gondolkodnék:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 22. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, náná hogy lehet! Sőt! Ki ne hagyd! :)Nem az a lényeg, hogy mennyi ideig lesz rajtad, hanem hogy milyen érzés lesz viselni, hisz menyasszony leszel! Add meg magadnak ezt az örömöt. Ilyen csak egyszer van az életben.
2013. ápr. 22. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne vehetnél fel?! Ez a ti esküvőd, senkinek nincs ebbe beleszólása rajtad és a párodon kívül. Én nem látok ebben semmi furcsát. :)
2013. ápr. 22. 11:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Lehet, hogy valami szalagavatós ruhát nézek majd, vagy használtat, de ahogy néztem elég jó áron vannak már nagyon szép darabok. :)

Tényleg, ha kihagynám, bánnám egész életemben!

Köszi mindenkinek!!!

2013. ápr. 22. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

ilyen volumenű esküvőre mondjuk túlzásnak tartanám a hatalmas habosbabos ruhát, de egy hippisebb, lazább fazont mindenképp választanék, elvégre esküvő, nem mennék kosztümben :)

a 3as által linkelt 2. ruha nekem pl nagyon tetszik, illene a stílusomhoz, jól érezném magam benne :)

2013. ápr. 22. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!