Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rajtam menyasszonyi ruha?
Szeretnénk összeházasodni a vőlegényemmel nemsokára. Az már biztos, hogy lagzi nem lesz, csak az anyakönyveztetőnél egy kis ceremónia. Ennek sok oka van, családi kapcsolatok, pénz, stb.
Nagyon pici szertartás lenne, szülőkkel, testvérekkel, nagyon közeli barátokkal.
Vehetek fel fehér menyasszonyi ruhát? Érdemes lenne arra az 1-2 órára?
persze erdemes hiszen az eleted egyik legfontosabb es legszebb napja.
Vegyel hasznaltan ugy olcsobb.
Én felvettem,nem csak 1-2 óra az.
Szertartás után fényképezkedtünk (kölcsön kicsit jobb gép,fényképészre nem volt),aztán otthon kertben azzal a pár emberrel elvoltunk,jó volt a hangulat is.
Nagyon szépen köszönöm!
Lehet, hogy valami szalagavatós ruhát nézek majd, vagy használtat, de ahogy néztem elég jó áron vannak már nagyon szép darabok. :)
Tényleg, ha kihagynám, bánnám egész életemben!
Köszi mindenkinek!!!
ilyen volumenű esküvőre mondjuk túlzásnak tartanám a hatalmas habosbabos ruhát, de egy hippisebb, lazább fazont mindenképp választanék, elvégre esküvő, nem mennék kosztümben :)
a 3as által linkelt 2. ruha nekem pl nagyon tetszik, illene a stílusomhoz, jól érezném magam benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!