Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan rajtam kívül...

Van itt olyan rajtam kívül aki számtalanszor megkapta ezeket a sértéseket a szüleitől (lent)?

Figyelt kérdés

hülye , semmirekellő, minek vagy ? , minek élsz ?

megbántam hogy megszültelek , rajtam élősködsz ?

hogy jössz te ahhoz hogy rajtam élősködsz 18 évesen.. mi jogod van hozzá ? ilyesmikre gondolok.. szóval van itt olyan akivel így beszéltek,beszélnek a szülei ?

2013. jan. 1. 19:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ja, és régen elég gizda gyerek voltam akkor jött az hogy "milyen girhes vagy" "gilisztás vagy"...amikor meg elkezdtem kicsit hízni, máris "milyen kövér vagy, olyan leszel mint én".

Nem mellesleg, mindig az öcsém volt a favorit, apám, nagyapámék, mindenki azt nyomta hogy öcséd így öcséd úgy, holott én is ugyanúgy csináltam mindent.

2013. jan. 1. 20:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
De igazából, éltessen a tudat, hogy most lehet örülnek hogy leléptél, de később ők maradnak le az unokákról, és senki nem fogja ápolgatni őket öregkorukban, aztán majd megdöglenek egyedül.
2013. jan. 1. 20:56
 13/24 A kérdező kommentje:
akkor neked is kijutott a boldogságból...
2013. jan. 1. 21:01
 14/24 anonim ***** válasza:
Jutni jutott, bár mellette szerencsére kaptunk egy jó anyát is aki támogat amiben tud :)
2013. jan. 1. 21:04
 15/24 anonim ***** válasza:

Hogyne.

Az én helyzetemben még árnyaltabb a dolog, ugyanis anyám ül otthon, a testvéreim pedig félrenevelve, szemellenzővel, barátok és hobbik nélkül 30-hoz közel robotolnak neki és eltartják.

19 évesen léptem le inkább anyósékhoz mint hogy ott legyek.

Ha anyámon múlt volna, még az ajtót is rám zárja nehogy el tudjak menni "otthonról".

Ez 4 éve volt, azóta nem beszéltünk, nem is hiányzik.

Viszont én is borzasztóan belebetegedtem, hiába, csak ők voltak nekem a páromon kívül, a barátaimat mindig elüldözte anyám.

2013. jan. 1. 22:53
 16/24 anonim ***** válasza:
Azóta szerencsére elköltöztünk párommal anyóséktól is, így végre teljesen saját lábon állunk :)
2013. jan. 1. 22:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
sztem többen vagyunk mint gondolnád :/
2013. jan. 2. 01:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Jézusom, ne haragudjatok, hogy írok ide, hisz én hála az égnek nem így nőttem fel. Szörnyű, hogy ilyen szülők vannak, nekem most 2 éves a gyerekem, két éve nem aludtam egyben 5-6 óránál többet, de van olyan éjszaka, hogy csak 2 órát tudunk aludni, hiszti és dackorszak kellős közepén vagyunk, de még gondolatban sem volt meg, hogy kár volt és jobb volt nélküle. Egy szülőnek akkor is a gyerekének kéne a legfontosabbnak lenni, ha elvetemült sorozatgyilkos. Kitartást Nektek és csak előre nézzetek! 34N
2013. jan. 2. 15:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Én számtalanszor megkapom ezeket és még néha napján pluszba desszertként hogy ilyen kurv@ olyan rib@nc stb gyűlöllek és öld meg magad majd sírok utánad egy kicsit, és ezt mind anyámtól, csupán ő így szeret :(
2013. jan. 3. 16:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Tizenévesen szerintem mindenkinek van egy korszaka, mikor a szobájában szeret kuksolni leginkább és ábrándozni, olvasni, zenét hallgatni vagy ilyesmi. Na nekem akkoriban apám rendszeresen ilyeneket szólt be, hogy olyan vagyok mint egy albérlő, de az még jobb, mert legalább fizet meg ilyenek. Tök jól esett.
2013. jan. 4. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!