Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim eltiltotak a barátom...

A szüleim eltiltotak a barátomtól csak mert cigány szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én egy 15L vagyok a barátom 18 a szüleimnek nem tetszik hogy cigány ezért mindent kitálálnak csak,hogy ne tudjam tartani vele a kapcsolatot,mert a barátom 600 kilométere lakik tőlem most is együtt akartunk szilveszterezni de a szüleim megakadályozták hogy kitudjak menni hozzá!A barátom szülei teljesen elfogadtak velük nagyon jó kapcsolatom van,már azt is mondta a barátom hogy költözek ki nyugodtan úgyis ott lakik a nagypapám is abban az országban!Nagyon utálom ezért a szüleimet és megse lehet velük beszélni a dolgot,mert már nagyon sokszor probáltam és mindig csak egy nagy veszekedés lett belőle,most már 3 napja nem szólok hozzájuk és anyámat már nagyon kikészíti ez de nem érdekel had szenvedjen egy kicsit!Már nagyon utálom őket és az a baj hogy mivel a barátom is tanul még ő sem jöhet ki hozzám!Kérlek segitsetek mit csináljak hogy a szüleim elfogadják hogy a barátom roma,mert én nagyon szeretem és ő is szeret engem ő teljesen más mint a többi!!!!

2012. dec. 30. 10:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
78%

keresem a 31 éves gyerekemet!!!!

Cigánnyal költözött össze..Kérdést tettem fel, többet is.

törölték..nem vagyok zseni.minden kérdésem törölték.

Hol van a gyerekem? törölik 1 percen belül.. én meg beledöglök..

2012. dec. 31. 11:23
 32/37 anonim ***** válasza:
87%
Te #31-es, most "ti meg segítitek őket" ahogy a #29-ben írod, vagy azt se tudod, mi van velük és keresed?
2012. dec. 31. 12:26
 33/37 anonim ***** válasza:
28%

Tudod mivel cigány volt így alap ,hogy tolerálnod kell.

Ha megölnek , akkor is.

2012. dec. 31. 14:07
 34/37 anonim ***** válasza:
Ennél azért sokkal egyszerűbb, és abszolút az itt feltett kérdéssel is kapcsolatos a válasz: amikor egy szülő valami komoly dologban korlátozni akarja a gyerekét, vagy réáeröltetni a saját világnézetét, és elmondja az ilyenkor megszokott "majd, ha nagy leszel, majd hálás leszel érte" dumát, azért kalkuláljon már vele, hogy mi van, ha mégse... mi van, ha az a gyerek 10-20-30 év múlva sem fog úgy gondolkodni mint az a szülő, ha nem fogja megbocsájtani annak a szülőnek, amit "szeretetből, féltésből" (és egyébként a szülő tényleg így gondolja, idézőjel nélkül) elvesz tőle.
2012. dec. 31. 14:24
 35/37 anonim ***** válasza:
78%

Aki Romániát Rómániának írja, az inkább tanuljon és ne azon gondolkozzon, hogy költözzön a barátjához 15 évesen, aki ráadásul cigány...Igen, én is ismerek rendes cigányokat, elvétve vannak, de soha nem állnék össze egyel sem. Ha lesz gyerekem soha nem fogom neki engedni, hogy cigány fiúval járjon. Soha. Nem vagyok rasszista, de mindenki tudja milyenek. Inkább tanulj és örülj hogy a szüleid féltenek, vannak olyanok akiket le se sz.rnak!

21/L

2013. jan. 1. 14:33
 36/37 anonim ***** válasza:
52%

"Ha lesz gyerekem soha nem fogom neki engedni, hogy cigány fiúval járjon. Soha." - na pont ez a fajta szülői attitűd vezethet oda, amiről a #31-es válaszadó problémázik... vagy oda, ahogy az egyik ismerősöm járt, hogy az egyszülött lánya mégis férjhez ment a roma sráchoz, és szépen élnek, kedves apuka meg felakasztotta magát... most mit lehet erre mondani, aki hülye...

Szóval extrém kivételtől eltekintve (erőszakos bűnözők) soha nem szóltam vagy szólnék bele, hogy a gyerekem kivel jár, és ellenkezőleg, ha anyám venné a bátorságot, hogy megtiltsa nekem hogy bárkivel is járjak, nagyon rosszul járna, mert a leges-legelső a párom. A szüleimmel szemben IS.

Na, ettől tök függetlenül Kérdező szüleinek tökig igaza lehetett ABBAN, hogy egy 15 éves gyereket nem engednek el 800 km-re, határon túlra szilveszterezni.

2013. jan. 1. 18:03
 37/37 anonim ***** válasza:
53%
Becsüld meg őket!
2013. jún. 9. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!