A szüleim eltiltotak a barátomtól csak mert cigány szerintetek mit tegyek?
keresem a 31 éves gyerekemet!!!!
Cigánnyal költözött össze..Kérdést tettem fel, többet is.
törölték..nem vagyok zseni.minden kérdésem törölték.
Hol van a gyerekem? törölik 1 percen belül.. én meg beledöglök..
Tudod mivel cigány volt így alap ,hogy tolerálnod kell.
Ha megölnek , akkor is.
Aki Romániát Rómániának írja, az inkább tanuljon és ne azon gondolkozzon, hogy költözzön a barátjához 15 évesen, aki ráadásul cigány...Igen, én is ismerek rendes cigányokat, elvétve vannak, de soha nem állnék össze egyel sem. Ha lesz gyerekem soha nem fogom neki engedni, hogy cigány fiúval járjon. Soha. Nem vagyok rasszista, de mindenki tudja milyenek. Inkább tanulj és örülj hogy a szüleid féltenek, vannak olyanok akiket le se sz.rnak!
21/L
"Ha lesz gyerekem soha nem fogom neki engedni, hogy cigány fiúval járjon. Soha." - na pont ez a fajta szülői attitűd vezethet oda, amiről a #31-es válaszadó problémázik... vagy oda, ahogy az egyik ismerősöm járt, hogy az egyszülött lánya mégis férjhez ment a roma sráchoz, és szépen élnek, kedves apuka meg felakasztotta magát... most mit lehet erre mondani, aki hülye...
Szóval extrém kivételtől eltekintve (erőszakos bűnözők) soha nem szóltam vagy szólnék bele, hogy a gyerekem kivel jár, és ellenkezőleg, ha anyám venné a bátorságot, hogy megtiltsa nekem hogy bárkivel is járjak, nagyon rosszul járna, mert a leges-legelső a párom. A szüleimmel szemben IS.
Na, ettől tök függetlenül Kérdező szüleinek tökig igaza lehetett ABBAN, hogy egy 15 éves gyereket nem engednek el 800 km-re, határon túlra szilveszterezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!