A szüleim eltiltotak a barátomtól csak mert cigány szerintetek mit tegyek?
Gyönyörűen írsz a szüleidről: nagyon utálod őket, nem szólsz hozzájuk három napja.
Gratulálok! Igazi felnőtt, érett vagy egy 600km-re lakó
cigány szerelemre. 15 évesen..:(
Ezt a "Később majd hálás leszel érte" legendáriumot hagyni kellene végre... nekem is sokat mondták ilyen tizenéves koromban t. szüleim... és hát valahogy az a pillanat csak-csak nem akar elérkezni...
Kérdező, emellett a 15 éves kor valóban kicsit korainak tűnik egy ekkora szilveszteri utazáshoz, valószínű, hogy inkább a 18 éves fiúnak kellene lépnie ahhoz, hogy együtt tudjatok szilveszterezni, magyarán neki jönni hozzád, ha ugyanennyire fontos számára a kapcsolatotok. Engem az ellenségem se vádolhatna konzervativizmussal, de országon túlra én is sacckb 2 év múlva, olyan 17 évesen engednélek el nyugodt szívvel...
A srác származása viszont számomra tök érdektelen infó, kétféle embert ismerek, jót meg gonoszat.
ha 6 kilométerre lakna tőled akkor se menj oda hozzá!!! 15 évesen inkább tanulással foglalkozz, ne legyél ennyire ostoba!
Meg ahogy nálunk mondani szoktak, a cigány olyan ember aki ha egy nap alatt 23 órát nem "cigány" egy órát úgyis az, s az alatt az egy óra alatt úgy átver, hogy nem felejted el soha..
Mégis hol lakik a te barátod? Az írod más országban.
Még a 200km is sok ebben a korban, nem ám a 600 attól függetlenül, hogy cigó-e a másik vagy sem (az már csak plusz adalék). Én is voltam szerelmes távoli pasiba, de két dolgon bukott meg a dolog: ki fizeti ki az utad? A szülők. Másik, hogy te átengednéd egy gyereked egy idegen városba/országba, ha még azt sem ismered, akihez megy?
Puffoghatsz még napokig, attól nem lesz közelebb a pasid, téged meg akkor se fognak egyedül kiengedni hozzá, ha 3 napig fejen állsz és kukorékolsz.
Köszönöm a sok választ!!
Egyébként Rómániába lakik a barátom!És nem egyedül mennék mert nekem a nagypapám ott lakik nagyon közzel a barátomhoz!
Én meg összetenném a két kezem, ha visszamehetnék az időben és anyámra hallgattam volna, hogy szakítsak az akkori barátommal... Igaza volt anyámnak. És most is igaza van a vőlegényemmel kapcsolatban. Szerinte is összeillünk, és támogat minket.
Hiába, a szülők sokszor jobban átlátják a helyzetet. Szerintem hallgass a szüleidre. Valószínűleg én is tiltanám a gyerekemet egy cigánytól, pedig én ismerek rendes, tiszta, dolgozó cigányokat is. Nem is 1et. Valószínűleg oka van rá, és lehet hogy nem csak a származása az egyetlen ok. Te most leírtad a te véleményed, én azért meghallgatnám az anyukádét is. (és nem rajtad keresztül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!