A szüleim eltiltotak a barátomtól csak mert cigány szerintetek mit tegyek?
Szegény nagyfaterra tennéd a felelősséget?
Meg aztán marha nagy kapcsolat lehet ez. Láttad már egyáltalán? Hányszor találkoztatok eddig? Kimész hozzá, beisztok, megfektet azt kész.
Ki tudja hány nője van még rajtad kívül...
Anyukádnak igaza van, h nem enged el olyan messzire egy román cigány fiúhoz! Megóv téged, mert szeret, mert ez a dolga és jól csinálja!
És most mutasd meg neki a válaszokat és kérj tőle bocsánatot.
Tudod, valamit belátni, az az illetőben magában lezajló folyamat, a Kérdező majd elolvassa a válaszokat, és levon magában valamilyen következtetést, nem tudjuk milyent...és cselekszik eszerint.
Másfelől a történetből ugye csak azt tudjuk, hogy 15 évesen nem engedik ki egyedül egy másik országba a pasijával szilveszterezni, amit itt nagy többségben elfogadhatónak tartunk, én is... de ez még messze nem azt jelenti, hogy a konfliktusban a másik félnek, a szülőnek lenne igaza, mert nem tudhatjuk pl. hogy Kérdező miből vonta le azt a következtetést, hogy a szüleinek a srác származásával van baja, és nem a Kérdező korával.
Most nem azért, én is jártam életemben roma lánnyal, ha anyám csak egyetlen egyszer is megengedte volna magának a barátnőmről nyilatkozva azt a stylt, amit például itt nehány válaszoló - "rétinégerezés" és egyebek, egy-két azóta szerencsére kimoderált válasz - nem 3 napig nem állok szóba vele, hanem a mentő vitte volna el...
De lehet, hogy ilyesmiről itt szó sincs, nem tudjuk, nem derült ki a történetből.
Tudod, még mindíg folyik a könnyem. mert az én okos szép lányom összeállt egy cigánnyal. És ő tartja el. mi meg segitjük a megélhetésüket. 56 éves vagyok. lányom 31.
Békét, nyugalmat szeretnék.Mert tumorom van, férjem 2 diplomával demens..mit tegyél? felejtd el.. más kultura, más életfelfogás. vesztes Te lehetsz. meg a szüleid.
1. Cigány alapvető kizárás
2. Nagyon messze lakik 600 km
Majd a cigány kihasznál, mit gondolsz elmész hozzá , Romániába és elrabol, prostit csinál majd belőled, a szüleid meg se fognak találni.
Cigányoknál egy húzásra való vagy csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!