Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim eltiltotak a barátom...

A szüleim eltiltotak a barátomtól csak mert cigány szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én egy 15L vagyok a barátom 18 a szüleimnek nem tetszik hogy cigány ezért mindent kitálálnak csak,hogy ne tudjam tartani vele a kapcsolatot,mert a barátom 600 kilométere lakik tőlem most is együtt akartunk szilveszterezni de a szüleim megakadályozták hogy kitudjak menni hozzá!A barátom szülei teljesen elfogadtak velük nagyon jó kapcsolatom van,már azt is mondta a barátom hogy költözek ki nyugodtan úgyis ott lakik a nagypapám is abban az országban!Nagyon utálom ezért a szüleimet és megse lehet velük beszélni a dolgot,mert már nagyon sokszor probáltam és mindig csak egy nagy veszekedés lett belőle,most már 3 napja nem szólok hozzájuk és anyámat már nagyon kikészíti ez de nem érdekel had szenvedjen egy kicsit!Már nagyon utálom őket és az a baj hogy mivel a barátom is tanul még ő sem jöhet ki hozzám!Kérlek segitsetek mit csináljak hogy a szüleim elfogadják hogy a barátom roma,mert én nagyon szeretem és ő is szeret engem ő teljesen más mint a többi!!!!

2012. dec. 30. 10:25
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
79%

Szegény nagyfaterra tennéd a felelősséget?

Meg aztán marha nagy kapcsolat lehet ez. Láttad már egyáltalán? Hányszor találkoztatok eddig? Kimész hozzá, beisztok, megfektet azt kész.

Ki tudja hány nője van még rajtad kívül...

2012. dec. 30. 14:31
 22/37 anonim ***** válasza:
72%
Hehh, cigány is az ürge, román is, a legjobb...:D a szüleidnek igaza van. Egy csitriszerelem elmúlik pár hét alatt max. Amikor majd lesz egy szép, jóképű MAGYAR párod, szörnyülködni fogsz magadon, hogy voltál képes egyáltalán szóba állni egy rétinégerrel. Maradj a fenekeden otthon, tanulj, barátnőzz, főzőcskézz.
2012. dec. 30. 14:32
 23/37 A kérdező kommentje:
Igen találkoztunk már.A szüleim egyébként ismerik és tudják ki az!És már sokszor találkoztunk egy csomoszor szilvesztereztünk együtt meg ha nyáron kint vagyok a nagypapámnál egy csomoszor megyünk el a haverokkal csatangolni!!!
2012. dec. 30. 14:39
 24/37 anonim ***** válasza:
80%

Anyukádnak igaza van, h nem enged el olyan messzire egy román cigány fiúhoz! Megóv téged, mert szeret, mert ez a dolga és jól csinálja!

És most mutasd meg neki a válaszokat és kérj tőle bocsánatot.

2012. dec. 30. 23:10
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, miért akarod megalázni a Kérdezőt???
2012. dec. 30. 23:44
 26/37 anonim ***** válasza:
64%
Mi a megalázó abban, ha valaki belátja, h a szülei jót akarnak neki, megbánja, h utálta ezért a szüleit, elismeri,h buta volt és bocsánatot kér?
2012. dec. 31. 00:31
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, valamit belátni, az az illetőben magában lezajló folyamat, a Kérdező majd elolvassa a válaszokat, és levon magában valamilyen következtetést, nem tudjuk milyent...és cselekszik eszerint.

Másfelől a történetből ugye csak azt tudjuk, hogy 15 évesen nem engedik ki egyedül egy másik országba a pasijával szilveszterezni, amit itt nagy többségben elfogadhatónak tartunk, én is... de ez még messze nem azt jelenti, hogy a konfliktusban a másik félnek, a szülőnek lenne igaza, mert nem tudhatjuk pl. hogy Kérdező miből vonta le azt a következtetést, hogy a szüleinek a srác származásával van baja, és nem a Kérdező korával.

Most nem azért, én is jártam életemben roma lánnyal, ha anyám csak egyetlen egyszer is megengedte volna magának a barátnőmről nyilatkozva azt a stylt, amit például itt nehány válaszoló - "rétinégerezés" és egyebek, egy-két azóta szerencsére kimoderált válasz - nem 3 napig nem állok szóba vele, hanem a mentő vitte volna el...

De lehet, hogy ilyesmiről itt szó sincs, nem tudjuk, nem derült ki a történetből.

2012. dec. 31. 00:54
 28/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok jò tanácsot és igen elgondolkodtatot az összes válasz szerintem sok tanácsot megfogadok!!!!
2012. dec. 31. 10:02
 29/37 anonim ***** válasza:
79%

Tudod, még mindíg folyik a könnyem. mert az én okos szép lányom összeállt egy cigánnyal. És ő tartja el. mi meg segitjük a megélhetésüket. 56 éves vagyok. lányom 31.

Békét, nyugalmat szeretnék.Mert tumorom van, férjem 2 diplomával demens..mit tegyél? felejtd el.. más kultura, más életfelfogás. vesztes Te lehetsz. meg a szüleid.

2012. dec. 31. 10:15
 30/37 anonim ***** válasza:
50%

1. Cigány alapvető kizárás

2. Nagyon messze lakik 600 km

Majd a cigány kihasznál, mit gondolsz elmész hozzá , Romániába és elrabol, prostit csinál majd belőled, a szüleid meg se fognak találni.

Cigányoknál egy húzásra való vagy csak.

2012. dec. 31. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!