Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 vagyok és meleg! Szüleimnek...

15 vagyok és meleg! Szüleimnek hogy mondjam el? (nem szeretném hogy megutáljanak! )

Figyelt kérdés

2012. dec. 25. 12:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Nyolcadikra reagálva: Én azt a fajta primitívséget vetem el, hogy valakivel történik valami negatív a múltjában és ha feljön a téma foggal körömmel a "rossz dolog" ellen van.

Oké te rosszul jártál azzal, hogy vártál a melegség felvállalásával, de ez nem minden esetben rossz végkimenetelű.

Kedves kérdező! A fiatalok nagy része sokáig nyitott az egyéb jellegű szexuális kapcsolatokra, és ez később fog bezárulni egyik vagy másik irányba. Csak mert nem jött össze egy csajjal, és érdeklődsz a másik (illetve saját) nem iránt, attól még lehetsz biszex (és ezt szüleidnek könnyebb elfogadni, mint, hogy meleg), és hónapok, vagy egy két év múlva teljesen kiforr a dolog, és tudni fogod biztosra, hogy mit is érzel.

Egyes országokban 20-21 év a felnőtt korhatár, mert addigra alakul ki az ember személyisége teljesen, azután az életkor után már kevésbé fok változni az életszemlélete.

Van még egy kis időd, várj és minden tisztázódni fog.

2012. dec. 26. 07:07
 12/13 anonim ***** válasza:
23%

15 évesen én is azt hittem, hogy a lányokat szeretem (nő vagyok). Szerelmes voltam az egyik barátnőmbe, és a férfiaktól undorodtam. De aztán megváltoztak a dolgok. Biszex lettem, és valahogy úgy érzem ez az életem arról szól, hogy lelkileg férfiból nővé alakulok.

Az ember még felnőttkorában is alakul, amúgy. Ez nem valami meggyőződés kérdése, inkább az, hogy kivel találkozok az életben. A férjem lélekben elég nőies, és talán ezért is szerettem bele.

Szerintem nem nemek vannak, inkább lelkek, akik keresik egymást, és van akinek nem számít milyen nemű a másik ha összetartoznak. Ez a világ most nagyon hormonális...

Lehet hogy te most úgy érzed tudod, mi van veled. Én annak idején sokkoltam anyámat, a barátnőm szüleit stb. Megspórolhattam volna nekik az aggódást.

Felnőttként már rájöttem elég ha a komolyabb kapcsolatokról tudnak.

A szüleid ha el tudnak fogadni, első lépésben félteni fognak a külvilágtól, ez is egy sokk.

Ha meg nem tudnak elfogadni, vagy vallásosak, akkor meg önmagadtól féltenek majd, meg magukat hibáztatják, hogy mit rontottak el.

Jól is alakulhat, és boldogok is lehettek, de ha kicsit idősebb leszel, kevésbé fogják úgy érezni, hogy van beleszólásuk.

2012. dec. 26. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha rosszul is fogadják a hírt, megutálni tuti hogy nem fognak, de időt kell adnod nekik is hogy feldolgozzák. - Mivel fiatal vagy, így nagyon nehéz ettől függetleníteni magad. - Talán segít, ha fokozatosan adagolod, és nem rájuk zúdítod. - Nekem szerencsém volt velük, de ahogy neked idő kell az elfogadásra, biztos vagyok benne, hogy nekik is.

2012. dec. 27. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!