Milyen anyuka az ilyen?
Osztálytársamnak elég idős az anyukája, 90%, hogy nyugdíjas. Osztálytársam bátyja 30 múlt, és gyereke is van. Az osztálytársam apukája több, mint 1 éve meghalt, és a lány azóta eljár inni, bulizni hétvégente. Sokat hiányzik úgy, hogy nem lehet róla semmit tudni (telefonon, Facebook-on nem lehet elérni. Elviekben reggel elmegy otthonról, és délután kerül haza, vagy otthon van, bár az előbbi a jellemző) Jó eszű lány, de mintha elzüllött volna az apukája halála után.
Anya mondta, hogy valószínűleg iszok az osztálytársam anyukája, mert volt már, hogy ittasan ment szülőire, ráadásul a nő beborulhatott egy árokba, mert az egyik oldala teljesen faleveles volt, és elszáradt dolgok voltak rajta.
Mesélte az osztálytársam, volt már olyan, hogy az erkélyre kellett bemásznia, hogy bejusson a lakásba este, mert a kulcsát otthon hagyta.
Telefonja sincs osztálytársamnak, mert ellopták tőle egy házibuliban, és nem felel meg neki akármilyen (pedig van elfekvőben nekem egy telefon, régebbi walkman mobil, mondtam, hogy odaadom, csak egy kártyát vegyen bele, hogy lehessen elérni, de neki menő, érintős telefon kell... nem tudom, miért nem vesznek, gondolom az anyagiak miatt...). Viszont nem értem, mert nem állnak valami jól anyagilag (nem is rosszul, de nem is a legjobban. Gyakran jár el bulizni, inni, van mindig pénze, viszont telefonja nincs)
Gyakran eljárkált nyáron más városokba, fesztiválokra...
Az érdekelne, hogy az anyuka hogy 'engedi' így 'elkallódni' a lányt, miért nem figyel?
17 éves a lány
A kérdésben ott van a válasz. Mert alkoholista.
Ilyen későn egyébként sem vállalnék gyereket, szerencsétlen most nőhet apa nélkül a nyugdíjas anyja valószínűleg ha nem inna, akkor sem bírna egy lázadó lánnyal.
A bátyjának kellene szólni talán.
ma 22:18
Próbálnék segíteni neki...
Az olyan hozzászólóktól rosszul vagyok, aki úgy kezdi , mi közöd hozzá ....
Gondolom mert alkoholista. Régebben is az volt, vagy mióta meghalt a férje? Lehet, hogy utána lett az, a lányával sem törődik, ő is elzüllik. Talán a lány bátyjának kéne odafigyelni kicsit a családra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!