Mit tegyek? Beszéljek anyával, hogy ne randizzon vele többet vagy hagyjam, hogy boldog legyen?
A szüleim még kiskoromban elváltak,én anyával élek,apával félévente párszor találkozom,alig beszélek vele.
Anyának volt egy 5 évig tartó kapcsolata,aminek több,mint fél éve vége lett és azóta anya nem randizott mással.
De most randizott párszor valakivel,de eddig nem mondta el,hogy ki az,mert ismerem...Kiderült,hogy az egyik osztálytársam apjával randizik.
Az a baj,hogy annak a srácnak az apjával,akivel 10 éve ismerjük egymást,8 évig az osztálytársam volt és gimiben is vele lesz a legtöbb közös órám(egy tagozatra vettek fel minket) és elég viharos volt vele a kapcsolatom.
2 éve nagyon jóban lettünk,szinte a legjobb barátom volt,aztán idén télen rájöttem,hogy szépen kihasznált és miután megkapta,amit akart,alig beszélt velem és engem ez eléggé megviselt,a mai napig sírva alszom el és mindenről ő jut az eszembe.De ő nem foglalkozik velem,mert "menő srác",akiért mindenki odavan,a nyári szünet óta alig beszéltünk.Jó,egyszer elmentünk moziba,ahol történt pár dolog,de azóta semmit nem tudok róla.
Anya semmit nem tud ezekről,mert nem akarom,hogy aggódjon vagy tudja,hogy valami gond van velem és azt higgye,hogy rossz anya.De ha komolyabb lenne a dolog a srác apjával(és tuti,hogy komolyodik a dolog,mert anyát fél éve nem láttam ilyen boldognak),én nem bírnám ki,hogy a srácot még hétvégente is lássam,ne csak a suliba.
Viszont máshová nagyon nem mehetek,apám 70 km-re lakik tőlünk,a nagyszüleim elég öregek,nem akarom,hogy miattam aggódjanak,a nagynénémnek pedig nemrégen születtek ikrei,szóval ott is "tele a ház".
Nem akarom anya boldogságát tönkre tenni,de engem meg a fiú tesz tönkre így is,hogy nem látom...Nem tudom,hogy mit csináljak,beszéljek-e anyával vagy hallgassak és tűrjek?!Félek,ha beszélnék anyuval,akkor kiborulna,balhézna a srác apukájával és anyukájával azért,amit csinált a srác és mindenki megtudná,hogy miért romlott el a barátságom vele.
15/Lány
Ha 14-15 évesen lefeküdtetek, meg is érdemled. Vagy csak leszopatott? Az annyira nem gáz.
Anyád boldogságának pedig ne állj útjába csak azért, mert te hiszékeny, naiv kis liba vagy.
Nagyon kedvesek vagytok, mondhatom. Senki nem tud semmit erről a lányról, és mégis elhordjátok mindennek...
Legyen kedves, jelentkezzen, aki tizenéves korában nem élt át hasonló csalódásokat, hadd tapsoljuk meg.
Kedves Kérdező!
Tökéletesen megértem, mitől félsz.
Viszont: az összeköltözés még biztosan nagyon messze van.
A te érzéseid is halványulnak majd, idővel teljesen elmúlnak. (Tudom, hihetetlen, de így lesz.)
Mindemellett szerintem fontos lenne, hogy beavasd Anyukádat ezekbe a dolgokba. Bízz benne, hogy szeret, figyel rád és jót akar.
Természetesen ne mondd neki, hogy ne randizzon többet ezzel a férfivel. De könnyen lehet, hogy találhatnak olyan megoldást, hogy ne kelljen mindig egymást néznetek, elvégre pár év (mondjuk 4-5), és kikerültök a családi fészekből. Szerintem fontos lenne, hogy tudjon róla, mert akkor figyelembe tudja venni, mit szeretnél és mit nem, így viszont fogalma sincs róla. Az, hogy esetleg egy jó darabig még nem költöztök össze négyesben, nem jelenti azt, hogy útjába állsz a boldogságának, két ember összeköltözés nélkül is lehet boldog, főleg, ha a gyerekeik már ilyen nagyok - vagyis nem igényelnek állandó felügyeletet, mint mondjuk egy kisiskolás, akit nem lehet magára hagyni egy napra sem... (Egyáltalán, a srác az apjával él? Mert ha az anyjával lakik, akkor a kérdés nem is kérdés!)
Kitartás, őszinteség! Ne aggódj, megtaláljátok a megoldást, ami neked is jó lesz, és Anyudnak se kell lemondania mindenről!
Kedves kérdező!
Tele vagy kétségekkel, meg mindenféle gondolatokkal. Örülj anyukád boldogságának. A tied is ki fog alakulni. A sráccal, vagy anélkül.
Hagyd a dolgokat a maguk menetében..legyetek boldogok.
Nem tudom hogy eggyes emberek miert ilyen bunkok?! Nem is ismeritek Ot vagy a szorit...
Szerintem mond el anyukadnak hogy mar nem vagytok annyira joban azzal a fiuval, de ne mond el a reszleteket, csak hogy kicsit megromlott a baratsagotok, de Te azert azt szeretned hogy O boldog legyen (marmint anyukad)...es aztan szerintem varj. En ezt tennem. Remelem segitett valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!