Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet...

Hogy vegyem rá a szüleimet hogy fizessék tovább az albérletet?

Figyelt kérdés

A barátommal lakom itt de szakítani akarok.

A szüleim azt mondták, hogy akkor koltozhetek haza, ha szakítok. Egyrészt ők nagyon szeretik a barátomat, másrészt azt hiszik hogy majd pasikat fogok felhozni ide ha egyedül leszek. Egyedül meg nemtudok kifizetni 3 kilót.

febr. 17. 18:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%

Hány éves vagy? Miből, kiből élsz? Van szabad akaratod, életed, terveid?

Ha felnőtt nő vagy, akkor keress magadnak egyszemélyes, kifizethető bérleményt - saját költségedre.

Ha eddig mindent a szüleid fizettek, és te ezután sem akarsz felnőni, akkor húzzál haza szépen, és élj a nyakukon, mint éretlen gyerek.

febr. 18. 11:01
 22/32 anonim ***** válasza:
85%
Felnőtt vagy, szóval mi a hiszti tárgya?
febr. 18. 14:41
 23/32 A kérdező kommentje:

22

De hát leirtam mi a hiszti tárgya. Őőő.. Mit nem értesz rajta? Írjam le neked más nyelven?

tegnapelőtt 07:32
 24/32 A kérdező kommentje:

20

Jól kilehetsz éhezve :D azt sem tudod hogy nézek ki, kivagyok..

Tudod kinek kellesz 🤢

tegnapelőtt 07:34
 25/32 anonim ***** válasza:

22-es, nem nem értem, mivel FELNŐTT VAGY.

Fogod magad és elköltözöl külön, lakótárssal együtt, vagy olcsóbb albérletbe mint minden felnőtt ember, akivel szakítottak. 😁

Vagy mész anyádékhoz, hogyha nem tudod kiperkálni a bérleti díjat, igen, ez is egy opció.

tegnapelőtt 08:47
 26/32 anonim ***** válasza:

#14: Nyilván ez egy többlépcsős dolog, képcsere, személyes találkozó stb után :)

De inkább arra akartam célozni, hogy ha ennyire életképtelen vagy, akkor ez talán segít rajtad :D

tegnapelőtt 09:15
 27/32 A kérdező kommentje:
Életképtelen vagyok, de azért kellenék.. Micsoda igények :D
tegnapelőtt 19:13
 28/32 anonim ***** válasza:
#27: én ilyen önfeláldozó vagyok, nem tehetek róla :D
tegnapelőtt 20:17
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Eleve érdekes hogy a szüleid fizetik felnőtt ember létedre a lakhatásod. Keress egy olyan albérletet amit te is meg tudsz fizetni és nem vagy a szüleidhez kötve.

De azért azt is megjegyeznem hogy anyukad se százas ha egy számodra már nem jól működő kapcsolatban akar tartani téged csak mert neki szimpi a párod, vagy mert felnőtt ember létedre felvennél valakit a lakásba.

Ha felnőtt vagy akkor ez sehogy se normális, ha pedig kiskorú akkor nem kéne neked külön lakás

tegnap 00:41
 30/32 anonim ***** válasza:
56%

#29 vagyok

Bár ahogy a válaszaidból látom, lehet tényleg jobb ha haza költözöl még a végén elpusztulnál egyedül :)

tegnap 00:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!