Egy nehéz természetű anyával, hogy lehet könnyebb kapcsolatot kialakítani?
Kis városban lakunk egy háztartásban, sajnos jelenleg nem dolgozom így kizárt az elköltözés.... Mielőtt bárki írná sajnos NEM tudom megoldani jelenleg...
Na de a történet lényege: érzelmileg eléggé kiszámíthatatlan az anyám. Vannak időszakok amikor elég jó a viszonyunk, máskor meg valami kattan az agyába és kb semmit nem lehet neki mondani. Vagy ha beszélünk valamiről valamikor kb az ellenkezőjét vonja le belőle aztán jön a vita egy semmiség miatt. Mondhatni sokszor meg kell(ene) gondolni mit és hogyan mondjunk neki, de én ebbe már belefáradtam. Ő mondhat bármit, de mi gondoljunk át mindent is. Persze viták után napokig semmi kommunikáció... szinte vágni lehet a levegőben a feszültséget, a stresszt. Legutóbb is kimegy aztán jön azzal bárcsak már megd*glene (így mondtam) már olyan lelki állapotban voltam, hogy utána kiabáltam "hajrá"
Nem tudom érzelmileg, hogy lehet ezt kibírni??
Egyedül vagyok, a legjobb barátom pár hónapja hunyt el, senkivel nem tudok erről beszélni, vagy úgy igazán semmiről...
Rengeteg munka van szállással. Átmenetileg jó.
Ha az analfabéta cigányokat felveszik, akkor téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!