Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni ha az apa...

Mit lehet tenni ha az apa veri a gyereket de nincs külsérelmi nyom?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Ha csak felmerül az ügy akkor a helyileg illetékes családsegítőt is értesítik. Valószínűleg voltak is kint apukánál és mindent rendben találtak.
tegnapelőtt 11:46
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen, ez történt.
tegnapelőtt 11:51
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
Ki kell tanítani a gyereket, hogy valahányszor az apa megüti torka szakadtából sikítson, ordítson, lehetőség szerint hallják a szomszédok is. Ha bárki kérdezi, miért ordított, mondja el az igazat. Minden alkalommal legyen feljelentés, szomszédok tanúskodásával jobban megáll. Plusz rendőrök, családsegítők előtt belebegtetni a médiához fordulás lehetőségét, politikai botrány kavarását, mármint hogy bántalmazott gyerek nem kap érdemi segítséget. Attól kicsit be fognak fsni.
tegnapelőtt 12:07
 14/22 anonim ***** válasza:
9: Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
tegnapelőtt 12:34
 15/22 anonim ***** válasza:
70%
Menj el egy ugyvedhez, aki segit ideiglenes intezkedest irni a birosagra.
tegnapelőtt 16:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

vegyél egy mini mobil kamerát a gyereknek, vigye magával dugja el úgy h ne lássa meg az apja és vegye fel ahogy megveri, többször is a biztonság kedvéért amint van pár ,,jó" felvétel ami bizonyítja h ez rendszeres pl minden nap mert a video rögziti a dátumon is az már nyomos

az extra lenne ha a gyerek miután az apja elvonult belemondaná halkan nem feltünően a kamerába h miért is verte meg, pl nem huzta le a wc-t

kinyotta az ablakot, vagy megette az utolso yoghurtot stb

na ha ilyen bizonyítékod van, erre senki az ég világon nem mondhatja azt hogy ez nem így van vagy nem indokolhato nem bizonyíthato stb.

remélem minél hamarabb sikerül kiszabadítani a gyerket onnan :(

tegnapelőtt 19:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Én az ilyet úgy bedobnám egy krokodilverembe.Kapna egy kést azt harcoljon.Mutassa meg hogy milyen fából faragták ,ha már a saját gyerekét tudja ütni.Azt meg nemértem ha nincs külsérülési nyom,de a gyerek is állítja hogy bántalmazva van,vagy lássák a viselkedésén akkor miaz hogy ejtik az ügyet?Milyn rendszerbe élünk?....Elszomorító.
tegnap 03:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Én, lehet, faterra ráküldenék pár viperás tagot, 1-2 orbitálisat rávágatni a térdkalácsára...
tegnap 04:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Kilences, igen, aki ilyesmivel rendőrséghez fordul, de nincs külsérelmi nyom, és rendőr egy phasz, valóban megkapja, hogy nem kell ilyet kitalálni, fpleg ha gyerek vagy 😉

Engem pl megerőszakoltak már felnőttként, mi volt a nőgyógyász válasza: "az aktus közös beleegyezéssel is történhetett, ennyiből nem állapítható meg, hogy erőszak történt".

És egy SZAKEMBER, akinek segítségnyújtás volna a feladata ennyivel letudta.

Akárcsak a rendőrök, amikor bementem hozzájuk.

Hát meg a jó édes anyátokat.

tegnap 08:32
 20/22 A kérdező kommentje:
18 még az is felmerül hogy apukának vannak bizonyos kapcsolatai... És ezért ejtik az ügyet.
tegnap 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!