Nagyon félek most a fogorvostól mert nagyon hátsó fogamat fogják betömni, és attól nagyon fog fájni a szám, lehet lesz külsérelmi nyom is. Hogyan ússzam meg a fogorvost?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 17:13
1/6 A kérdező kommentje:
A száj kiszokott sebesedni, sok embernél láttam hogy fogorvos hátsó fog tömés után csúnya piros vonal lesz a szája szélétől az arca közepéig majdnem.
2022. szept. 27. 17:14
2/6 anonim válasza:
Kapsz egy érzéstelenítő szurit, fúrás, tömés, kész voilá. Mit kell ezen megúszni. Nem értem, mitől lesz külsérelmi nyom.
3/6 anonim válasza:
Nem, ez nem elfogadható, válassz olyan fogorvost, aki nem egy hentes.
4/6 anonim válasza:
Mit fantáziálsz hülyeségeket? Szó sincs semmilyen külsérelmi nyomról meg sebről meg piros vonalról. Nyilvánvalóan nem úszhatod meg a fogorvost, mégis mit képzelsz, majd beforr a lyuk?
5/6 anonim válasza:
Micsoda hülye teória!
Attól fog fájni az egész pofaberendezésed, ha elrohad a fogad....
6/6 anonim válasza:
Milyen külsérelmi nyom? Nekem a leghátsó fogamat műtötték ki, kívülről semmi nem látszott utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!