Fél év diákmunka egy adott területen mennyit nyom a latba pályakezdőként?
Figyelt kérdés
Ha jelentkezek később egy ugyanolyan munkakörre, mint amit fél évig dolgoztam diákmunkán (ugyanazokat és ugyanannyit, amiket a főállásúak, csak diákmunka címen), akkor mennyit nyom a latba egy esetleges 0 tapasztalattal rendelkező jelentkezővel szemben, akinek mondjuk mester diplomája is van?
(nekem pedig alapképzésem)
Meg úgy általában a diákmunkát mennyire értékelik a főállások játszóterén?
2021. jan. 19. 20:54
1/3 anonim válasza:
Talán beírhatod hogy pl:
Ebben meg ebben az évben dolgoztam ott, xy helyen, xx diákszövetség által.
Fontos! Ne konkrét dátumot írj, mert van aki pl 2honapot melozott es meg is igy irja bele.
2/3 anonim válasza:
Ha rakerdeznek interjun akkor felelj
3/3 anonim válasza:
Abszolút számít. Mindenképp írd bele! Sokszor még azok a melók is számítanak, amiről nem is gondolnád (gyorsétterem, stb). A HR-esek azt látják belőle, hogy már iskolai éveid alatt is dolgoztál, megtanultad, milyen felelősséget vállalni, időre beérni, stb. Szóval a lényeg, írd be bátran, én HR-en dolgozom, azért tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!