Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon idegesít, ahogy anyukám...

Nagyon idegesít, ahogy anyukám eszik, hogy lehet ezt elviselni, másra terelni a figyelmet?

Figyelt kérdés

Lehet bután hangzik, de egyszerűen nem bírom már elviselni, bármit eszik folyamatosan nyammog, cuppog, legyen szó levesről, húsról, ropiról bármiről, engem pedig ráz a hideg tőle. Próbáltam egyszer kétszer mondani neki, h engem ez zavar, de azt hiszi h csak fej játszásból mondom, de ez nem így van. Kérdeztem apukámat is, h őt zavarja-e azt mondta h néha igen, de nem foglalkozik vele. Én viszont minél jobban próbálom ignorálni, annál jobban kiéleződök rá, beidegesedek és nem akarok vele együtt enni. Aztán persze nem érti anyukám h mi bajom van, és még ő sértődik meg rám. Én tényleg próbálok nem az evésére figyelni, de rettentően idegesít.

Valakinek volt már ilyennel tapasztalata, lehet valamit tenni h elviselhetőbb legyen?

tegnap 11:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%
Ne egyél vele. Anyám is ilyen. Mindig a szobámban ettem inkább. A legundorítóbb az volt amikor a cupákot ütögette az étkezőasztalnak és hangosan szopogatta. Mint valami kibaxott ősember.
tegnap 14:49
 22/29 anonim ***** válasza:
19%
Mindenki úgy eszik otthon, ahogy neki jól esik. Én is szoktam csámcsogni, mivel sokszor be van dugulva az orrom, és nem fogok csak azért megfulladni, mert valakit mellettem idegesít. Amúgy meg nincs is jobb, mint amikor egy csirkecombot leszoppgatsz a csontról. Nyilván nyilvános helyen tudok kulturáltan enni, de otthon az az a hely, ahol hadd tegyem azt, ami jól esik, főleg ha evésről van szó.
tegnap 15:14
 23/29 Katona Dius ***** válasza:
87%
Férjem is így eszik, engem is iszonyat idegesít. Mi arra álltunk rá, hogy külön eszük, eleve külön időpontban. Férjem tudja, hogy engem zavar, meg érti, nem csinál belőle problémát.
tegnap 16:14
 24/29 anonim ***** válasza:
92%

Ne egyél vele egy szobában.

Nekem fura hogy valakinek ez normális. A családdal együtt kell működni ha lehet így mondani, egymásra tekintettel kell lenni. Máskülönben ne csodálkozzunk ha elhagynak minket, vagy ha a gyerek kirepül nem fogja hazahozni a családját ünnepekkor.

Attól hogy otthon vagyok nem fogok undoritóan viselkedni.

tegnap 17:05
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak mostanában kezdett így enni? Nem jó a foga vagy műfogsora van, stb?
tegnap 17:20
 26/29 anonim ***** válasza:
71%

22: ok, de nem kotelezo ezt elviselni.

Az anyjat megvaltoztatni nem tudja, emiatt a kerdezo probal megoldast keresni, magyarul nem enne az anyjaval. Akinek meg az a reakcioja, hogy megsertodik erre?? Ha o nem akar valtoztatni, akkor fogadja el, hogy nem kotelessege egy asztalhoz ulnie vele a gyerekenek.

tegnap 19:17
 27/29 anonim ***** válasza:
52%
22-es, én meg akkor fingok és böfögök az asztalnál meg felrakom a lábam, mert nekem meg úgy esik jól. Előbbi kettő természetes biológiai folyamat, de kíváncsi lennék, hogy állna a szád széle, ha valamelyik családtagod viselkedne így, mert csak.
tegnap 21:03
 28/29 anonim ***** válasza:
39%
#27 azért az, hogy odafingasz és a csámcsogás nem ugyan az, remélem felfogod te is.
tegnap 21:05
 29/29 A kérdező kommentje:

#6 gimnazista vagyok

#14 csak anyukámtól idegesít, de ugye a legtöbbet itthon eszek, illetve csak a hanggal van bajom. Egyébként magát az evését nem mondanám gusztustalannak, a látvánnyal nincs bajom, csak tényleg a hangok azok amiktől egyszerűen ki vagyok.

#25 nagyjából nyáron kezdődött, legalábbis az h ez egyre jobban zavar, a fogai rendben vannak

tegnap 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!