Nagyon idegesít, ahogy anyukám eszik, hogy lehet ezt elviselni, másra terelni a figyelmet?
Lehet bután hangzik, de egyszerűen nem bírom már elviselni, bármit eszik folyamatosan nyammog, cuppog, legyen szó levesről, húsról, ropiról bármiről, engem pedig ráz a hideg tőle. Próbáltam egyszer kétszer mondani neki, h engem ez zavar, de azt hiszi h csak fej játszásból mondom, de ez nem így van. Kérdeztem apukámat is, h őt zavarja-e azt mondta h néha igen, de nem foglalkozik vele. Én viszont minél jobban próbálom ignorálni, annál jobban kiéleződök rá, beidegesedek és nem akarok vele együtt enni. Aztán persze nem érti anyukám h mi bajom van, és még ő sértődik meg rám. Én tényleg próbálok nem az evésére figyelni, de rettentően idegesít.
Valakinek volt már ilyennel tapasztalata, lehet valamit tenni h elviselhetőbb legyen?
Ne egyél vele egy szobában.
Nekem fura hogy valakinek ez normális. A családdal együtt kell működni ha lehet így mondani, egymásra tekintettel kell lenni. Máskülönben ne csodálkozzunk ha elhagynak minket, vagy ha a gyerek kirepül nem fogja hazahozni a családját ünnepekkor.
Attól hogy otthon vagyok nem fogok undoritóan viselkedni.
22: ok, de nem kotelezo ezt elviselni.
Az anyjat megvaltoztatni nem tudja, emiatt a kerdezo probal megoldast keresni, magyarul nem enne az anyjaval. Akinek meg az a reakcioja, hogy megsertodik erre?? Ha o nem akar valtoztatni, akkor fogadja el, hogy nem kotelessege egy asztalhoz ulnie vele a gyerekenek.
#6 gimnazista vagyok
#14 csak anyukámtól idegesít, de ugye a legtöbbet itthon eszek, illetve csak a hanggal van bajom. Egyébként magát az evését nem mondanám gusztustalannak, a látvánnyal nincs bajom, csak tényleg a hangok azok amiktől egyszerűen ki vagyok.
#25 nagyjából nyáron kezdődött, legalábbis az h ez egyre jobban zavar, a fogai rendben vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!