Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon idegesít, ahogy anyukám...

Nagyon idegesít, ahogy anyukám eszik, hogy lehet ezt elviselni, másra terelni a figyelmet?

Figyelt kérdés

Lehet bután hangzik, de egyszerűen nem bírom már elviselni, bármit eszik folyamatosan nyammog, cuppog, legyen szó levesről, húsról, ropiról bármiről, engem pedig ráz a hideg tőle. Próbáltam egyszer kétszer mondani neki, h engem ez zavar, de azt hiszi h csak fej játszásból mondom, de ez nem így van. Kérdeztem apukámat is, h őt zavarja-e azt mondta h néha igen, de nem foglalkozik vele. Én viszont minél jobban próbálom ignorálni, annál jobban kiéleződök rá, beidegesedek és nem akarok vele együtt enni. Aztán persze nem érti anyukám h mi bajom van, és még ő sértődik meg rám. Én tényleg próbálok nem az evésére figyelni, de rettentően idegesít.

Valakinek volt már ilyennel tapasztalata, lehet valamit tenni h elviselhetőbb legyen?

tegnap 11:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
37%

Már miért égett volna be? Rosszul tudott valamit, most megtanulta.

Ez olyan proli felfogás, hogy valaki valamit nem tud, akkor "jejdebeégett".

Pont ez a gátlásosság az, ami a buta ambert nem engedi túllendülni a saját korlátain.

tegnap 13:34
 12/29 anonim ***** válasza:
Kerüld el.
tegnap 13:39
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

Azért égett be, mert ő akart számonkérni másokat, hogy rosszul tudják elég bicskanyitogató hangszínben.

Nem az a baj, hogy nem tudja, hanem ha még büszke is rá...

tegnap 13:40
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez mástól is idegesít vagy idegesítene?

Vagy csak anyukádtól nem tudod elviselni? A hang, a látvány vagy úgy egészében mindentől ráz a hideg?

Amúgy egyél külön.

tegnap 13:59
 15/29 anonim ***** válasza:
62%
Otthon van úgy eszik ahogy akar, költözz el vagy ne egyél vele.
tegnap 14:01
 16/29 anonim ***** válasza:
22%
13: A lényegen nem változtat. Nem a kérdező fóbiás, túlérzékeny, hanem az anyja eszik gusztustalanul. Teljesen mindegy, hogy hogy írják, mondják idegen szóval a konkrét fóbiát, ha nem is fóbiáról van szó.
tegnap 14:10
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem észre se veszi anyád ahogyan eszik. Neki ez a természetes módja a rágásnak. Én is rühellem az ilyen ún. apa/anya hangokat. Mond neki többször, hátha egyszer befejezi, de ne vegyél rá mérget.
tegnap 14:10
 18/29 anonim ***** válasza:
21%
16-os, ugyanezt írtam, mégis lepontoznak. Egyeseknek nem tetszik az őszinteség 😁
tegnap 14:15
 19/29 anonim ***** válasza:
44%

Próbáld még egyszer megbeszélni. Ha nem partner, pukizz oda amikor eszik. Ha szóváteszi, hogy zavarja, akkor az új tárgyalási alapot teremt, hiszen közölheted, hogy téged meg a csámcsogása zavar.

Ugyanakkor megfontolandó, hogy esetleg tényleg nem reagálod-e túl a dolgot, érdemes elolvasni a mizofónia tüneteit.

Ha nincs más megoldás akkor ne egyél együtt anyukáddal. Egyél előtte vagy utána, esetleg más helységben.

tegnap 14:18
 20/29 anonim ***** válasza:
16%

"Azért égett be, mert ő akart számonkérni másokat, hogy rosszul tudják elég bicskanyitogató hangszínben."

Egyrészt nem kért számons senkit. Másrészt tudálékos volt kicsit, de sokkal rosszabbak vannak ezen az oldalon.

Ha neked ez már a "bicskát nyitogatja", szerintem keress fel egy orvost, mielőtt valakiben kárt teszel, mert valami nagyon nincs nálad rendben.

Én csak megmosolyogtam.

tegnap 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!