Szerintetek mondjam el a szüleinek??

Ha eltekintünk attól, hogy a pofon helyes kiejtésére miért kell tanítani egy gyereket (azért nem egy bonyolult szó, nálunk a repülő volt lepülő, meg hepülő is, amíg az R-el gondok voltak), egy 5 évessel már le lehet ülni, hogy ez mi volt, miért csinálta, és miért nem szabad.
Feltehetően játszott, mondd el neki, hogy ez nem mókás, és bár te nem, mert neked több eszed van, de ha ezt mással teszi meg, lehet, hogy ő komolyan megtorolja, egy picivel erősebb pofont viszonozva.
igen mindenképp kell vele erről beszélnem.
17/L
Népszerűtlen vélemény: Fuhh de utálom gyakorin azokat a válaszolókat akik nem válaszolnak a kérdésre csak levonnak egy negatív következtetést random mert nekik úgy tetszik.Ilyen 3-ashoz hasonlóakat. És nem segítettek semmit igazából.
Egyébként először szerintem az unokahúgoddal beszéld meg.

Ez nálunk is előfordult már. Engem a 4 éves fiútestvérem vágott szájon. Odahívott magához és azt mondta ülj le, csukd be a szemed, adni fogok egy ajándékot. Becsukom a szemem, azt egy pofont lekevert. :) Utánna meg úgy elkezdett nevetni, hogy alig kapott levegőt, szinte összecsuklott. Olyan aranyos volt, hogy én is csak nevetni tudtam rajta. :D
Én elmondtam itthon a többieknek, de csak azért, hogy Ők is nevessenek egy jót. Én nem haragszok rá, kisgyerek még. Szerintem nálatok is csak játékból csinálta.
18/f

Először az unokahugoddal beszéld meg
Ha látod hogy nem érti vagy ismétli a dolgot, akkor a szülőknek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!