Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátnőm szüleinek, hogy többet érzünk egymás iránt mint barát?

Figyelt kérdés
Volt szerencsém többször is találkozni velük, így úgy gondolják hogy csak simán barátja vagyok. De fogalmam sincs hogyan tudnám őket szembesíteni a dolgokkal. A barátnőmnek első barátja vagyok, és van egy pár év korkülönbség. De mégis úgy érzem hogy nekem kéne erről beszélnem velük.
2021. júl. 29. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha nem jönnek rá, hát így jártak. Én soha nem tettem semmi ilyen bejelentést, a lány megteszi, ha akarja.
2021. júl. 29. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az elsővel. ez nem a te feladatod, hanem a lányé, hogy beszéljen a szüleivel, hogy alakul köztetek valami, hogy együtt vagytok, vagy bárhogy akarja is tálalni a szüleinek.

Ha a szülei paráznak a pár év korkülönbség miatt, akkor majd szólnak hogy beszélni szeretnének veled/veletek. De a " bejelentés" nem a te feladatot hanem a lányé, tekintve hogy az ő szüleiről van szó

2021. júl. 29. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nem a te feladatod majd a lány közli ha készenáll rá
2021. júl. 29. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2021. júl. 29. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.