Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek apakomplexusom van?

Szerintetek apakomplexusom van?

Figyelt kérdés

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy szerintetek apakomplexusom van? Apukámmal nem jó a viszonyom kiskoromban eléggé sokat vert engem meg anyukámat, ami miatt el is váltak egymástól. Egyszerűen néha sírok hogy hiányzik az apukám, pedig tudom milyen dolgokat tett. Lehet hogy ez most furán fog hangzani, de van egy 18 éves barátom és mindig azt szeretném hogy úgy bánjon velem mint ha a hercegnője lennék, és mikor megolelem neha azt képzelem hogy az apukámat ölelem. Félek a hirtelen mozdulatoktól. Nagyon félek attól hogy elhagynak, és az idősebb férfiak jobban bejönnek mint a saját korosztályom.

L/17

#apa #lány #apakomplexus #apa-lányakapcsolat
dec. 30. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Fel kellene ezeket dolgozni egy jó terapeuta segítségével, mielőtt a kapcsolataid rámennek.
dec. 30. 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Igen, apakomplexusod van.

Nem egyedi dolog, a legtöbb abuzáló szülő gyereke ezt a hibás kötődési sémát fogja örökölni.

Minél előbb kezdj el önismerettel foglalkozni.

Figyeld a saját reakcióidat minden helyzetben, próbálj utánanézni, hogy miért reagálsz bizonyos dolgokra úgy, ahogy.

Illetve pszichológus, amint lehetőséged adódik rá.

dec. 30. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Egy 40es daddy kellene neked, akinek nem lett gyereke, de téged mindenhogyan szeretne. Egy 18 vagy 20 éves fiú nem tudja neked megadni azt a szeretett, mert fejben és lélekben sem értek úgy meg, mint egy idősebb csávó.
dec. 30. 12:44
 4/6 gabor49 ***** válasza:
7%
nincs egyszeruen. bejonnek az idosebb ferfiak mint nekem a fiatal csajok
tegnapelőtt 05:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a viselkedés te esetedben teljesen természetes. Viszont nem ártana valamilyen terápián részt venned, hogy fel tudd dolgozni a gyerekkori traumáidat, mert ezek a párkapcsolataidra is hatással lesznek!
tegnap 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez valóban annak tűnik. De nem attól lesz valakinek apakomplexusa, hogy az idősebb férfiakat szereti, hanem attól, hogy olyan vágyai vannak, mint neked, aki apapótlékot keres a partnereiben.
tegnap 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!